Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Požár osobního auta. Jeden z cestujících byl letecky převezený do nemocnice

Tři lidé skončili dnes po 13. hodině v péči zdravotníků. Důvodem byla dopravní nehoda, která se stala na komunikaci spojující Lidmaň a Moraveč. Jejich osobní auto začalo hořet. Na místo byl vyslaný i záchranářský vrtulník.

Na místo události vyjela jednotka profesionálních hasičů ze stanice Kamenice nad Lipou s cisternovou automobilovou stříkačkou.

„Vůz skončil po nehodě mimo komunikaci, kde začal hořet. Ve vozidle cestovali v době nehodě tři lidé. Všichni skončili v péči zdravotníků. Zasahujícím hasičům se podařilo požár velmi rychle uhasit,“ sdělila za krajské hasiče jejich mluvčí Petra Musilová.

Petr Janáček, mluvčí krajské záchranné služby, doplnil, že dva lidé byli převezeni s lehčím zraněním do pelhřimovské nemocnice. „Třetí účastník nehody utrpěl zranění těžšího charakteru a byl letecky transportován do traumacentra v Českých Budějovicích,“ dodal Petr Janáček.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto HZS Kraje Vysočina

Štítky požár, nehoda, auto, hasiči, zranění, vrtulník, havárie, Moraveč, Lidmaň, Kamenice nad Lipou, České Budějovice, automobil

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Požár osobního auta. Jeden z cestujících byl letecky převezený do nemocnice | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.