Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

VIDEO: Policisté zveřejnili další informace o lupiči v Polné. Z benzinky měl odjet v modré Fabii

Kriminalisté žádají veřejnost o spolupráci při prověřování loupežného přepadení čerpací stanice, ke kterému došlo ve čtvrtek 27. srpna v Polné kolem páté hodiny ráno na ulici Jihlavská. Do prodejního prostoru vešel maskovaný muž, kde pod pohrůžkou použití nože přinutil obsluhu, aby mu vydala finanční hotovost. Ze strachu o svůj život mu pracovnice čerpací stanice peníze vydala. Pachatel z místa následně utekl.

Obsluha čerpací stanice naštěstí nebyla zraněná.

„Po přijetí oznámení na místo ihned vyrazily nejbližší policejní hlídky. Policisté v případu zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže, případ prověřují a po pachateli pátrají,“ sdělila Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

V zájmu prověřování případu se kriminalisté obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci.

„Žádáme občany, kteří se dnes v době od čtvrté do půl šesté ráno pohybovali v uvedené lokalitě a jejím okolím a zahlédli osobu odpovídající popisu pachatele, podezřelých osob, popřípadě vozidel, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158. Dále uvítáme také záznamy palubních kamer z vozidel projíždějících touto lokalitou v uvedené době a jakékoliv další poznatky k případu,“ vyzývá mluvčí Kroutilová důležité svědky.  

Popis pachatele:
Jednalo se o muže vysokého přibližně 175 cm, hubené postavy. Na sobě měl černou mikinu, světlé rifle, kšiltovku světle hnědé barvy a byl maskovaný černým šátkem.  Policisté v rámci prověřování a pátrání po pachateli zajistili nedaleko místa činu části oblečení, které měl muž na sobě. Dále kriminalisté zjistili, že muž by se mohl při útěku z místa činu pohybovat ve vozidle Škoda Fabia Combi modré barvy.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky přepadení, benzina, lupič, zloděj, nůž, policie, svědek, veřejnost, Polná, čerpací stanice, Škoda Fabia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Policisté zveřejnili další informace o lupiči v Polné. Z benzinky měl odjet v modré Fabii | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.