Počasí dnes16 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Dva hazardéři na D1: Nebyli jste svědky jejich úterního nebezpečného předjíždění?

Nebezpečné manévry u dvou řidičů zaznamenali policisté z dálničního oddělení Velký Beranov v úterý 25. srpna v odpoledních hodinách na dálnici D1. A nyní se obrací na řidiče, kteří v daný den projížděli po dálnici D1 ve směru na Prahu a všimli si kolem půl páté odpoledne nestandardní jízdy dvou osobních vozidel, která jela zhruba od 150. kilometru dálnice D1 od Brna a pokračovala v jízdě na Prahu.

„Jednalo se o osobní vozidla Škoda Superb Combi červené barvy a osobní vozidlo Mazda 6 tmavě šedé barvy.  Osobní vozidla se měla nebezpečně předjíždět a mělo mezi nimi docházet k dalším nebezpečným manévrům, které mohly ohrožovat také ostatní účastníky silničního provozu,“ informovala o nebezpečné jízdě dvou řidičů Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Policisté se obracejí na případné svědky, kteří si všimli jízdy obou vozidel a mají ve svých autech palubní kamery, které tuto jízdu mohly zaznamenat, aby se obrátili se svým svědectvím na linku 158, případně přímo na linku stálé služby dálničního oddělení Velký Beranov – 974 262 751.

„Policisté by také uvítali případné informace, které by se mohly týkat jakéhokoliv neobvyklého chování nebo jednání ze strany řidičů obou vozidel. Za spolupráci všem řidičům děkujeme,“ doplnila na závěr Čírtková.

Hodnocení článku je 56 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík

Štítky dálnice, D1, hazard, svědek, řidič, předjíždění, policie, Dálnice D1, Praha, osobní vůz, Velký Beranov, Brno, Škoda Superb, Mazda6

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jožin Zbážin

Zřejmě zde dochází k určitému nedorozumění. V každém případě trestat lidi až poté , co způsobí masakr na dálnici , to je poněkud zpozdilé. Daleko lepší je , je odvrátit od jednání, kterému německá policie říká schwere Unfallpotenzial. Ale dosti bylo již řečeno, neboť naše diskuze nevede smysluplným směrem .

Pátek, 28. srpna 2020, 22:08Odpovědět

Meli Meliorannis

Jožko pokud policie a politici nedodržují zákony proč já bych musel ? to samé ostatní a stále je to ta samá písnička mohlo se stát sakra mohlo se stát že budou z nebe padat zlatý hovna , mohlo se stát že Babiš rozdá svůj majetek chudým , mohlo se stát že policie začne dělat co má , mohlo se stát že debilové budou stále vládnou téhle zemi. Pokud ten člověk nic neudělal není důvod mu něco dělat. A upřímně by mě zajímalo kolik lidí dodržuje zákony odhaduji to na 0,1% populace , každý člověk na této planetě nějak každý den poruší zákon a měl by se proto každý nahlásit ? nebo co je rovnou střílet ? Kouří na zastávce dobře zastřelíme , nedal blinkr při odbočení ? normálně zastřelit :D chodec prochází na červenou ? srazit autem a je vyřešeno , nemáš pás v autě ? tak zastřelit. Nebo se všichni můžou navzájem udávat jak za starých rudých časů že ? prostě prasárna.

Pátek, 28. srpna 2020, 17:08Odpovědět

Jožin Zbážin

Ještě dovětek pro Meloraci: ovšem ,mohl znamená ,že nemusel být zraněn. Ale pravidla silničního provozu jsou stanovena tak , aby se jejich dodržováním snížila míra rizika na společensky únosnou mez. Kdo je nedodržuje, musí nést následky. Prevence a poté represe. Nic jiného nefunguje. Na silnici jedna malá chyba znamená až příliš často konec . Definitivní konec.

Pátek, 28. srpna 2020, 16:58Odpovědět

Jožin Zbážin

Pro odborníka na Meliorace: jen připomínám, že jejich prohřeškem byla především jízda , kterou ohrožovali ostatní auta. A to pak ani nemusíte jet až tak příliš rychle, a nehoda se smrtelnými následky je ajncvaj. Podání svědecké výpovědi v takové záležitosti je pak povinnost a čest. A co se týče špíny, je zcela lhostejné , jakou barvu má, špína je pořád špínou.

Pátek, 28. srpna 2020, 16:47Odpovědět

Meli Meliorannis

A to je přesně ono sám to tady píšete "Mohl být někdo zraněn" to slovo MOHL je to samé jako mohl bych vyhrát ve sportce nic se nestalo řešit se mají jiné věci , ale těch se policie bojí to co mají řešit tak jen hloupé řeči , ale donášet a bonzovat to jim vyhovuje, ale u mě bez šance jak jsem psal udavačství je pro mě komunismus a ten opravdu nenávidím !

Pátek, 28. srpna 2020, 16:36Odpovědět

Kolja Hugo

Jo a nejeli 150km/h,ale stalo se to od 150. kilometru dálnice D1.

Čtvrtek, 27. srpna 2020, 22:00Odpovědět

Kolja Hugo

Jestliže někoho ohrozíte, tak to není závažné? Mohl být někdo zraněn, nebo třeba zabit. Proč chránit někoho, kdo nedodržuje pravidla? Demokracie je o pravidlech a zákonech. Ale to v dnešní době někteří jedinci zaměňují s anarchií.

Čtvrtek, 27. srpna 2020, 21:57Odpovědět

Meli Meliorannis

Nikdy bych nemohl ohlásit někoho pokud neudělal něco závažného , pokud někdo jel na dálnici 150 a nic jiného rozhodně bych nic neřešil pač mě to připomíná dobu kdy tu vládla rudá špína a bonzáku komunismus , diktatura toho už bylo dost ne ?

Čtvrtek, 27. srpna 2020, 21:29Odpovědět

Dva hazardéři na D1: Nebyli jste svědky jejich úterního nebezpečného předjíždění? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.