Počasí dnes19 °C, zítra19 °C
Pátek 20. září 2024  |  Svátek má Oleg
Bez reklam

PÁTRÁNÍ: Hledá se devítiletý Šimon, měl přijet autobusem. Na nádraží ale nedorazil

Policisté se obrací na veřejnost s naléhavou prosbou. Hledají chlapce, který se ztratil dnes při cestě z Brna do Pelhřimova. Měl cestovat autobusovou linkou společnosti ICOM na trase Brno - Velké Meziříčí - Jihlava - Humpolec - Pelhřimov.

„Oznámení jsme přijali od ženy, která měla dneska odpoledne v 15.25 hodin vyzvednout na autobusovém nádraží v Pelhřimově syna své kamarádky. Ten ale autobusem, do něhož měl nastoupit v Brně, nepřijel,“ sdělila Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Upřesnila, že jde o devítiletého Šimona Bartoše. Chlapec měl přijet autobusem z Brna, kdy ho do autobusu v Brně usadil jeho starší bratr. Chlapec zřejmě vystoupil někde cestou na zastávce, kde autobus zastavoval.

Šimon Bartoš je zhruba 120 cm vysoký a má štíhlou postavu, hnědé vlasy na bocích vyholené na krátko.  Na sobě měl mikinu se třemi pruhy, každý  jiné barvy - modrá, červená a bílá. Na sobě má modré rifle, černé boty a modrobílý batoh. Na hlavě má černožlutou kšiltovku.

„Jakékoliv informace k pohřešovanému chlapci prosím volejte na linku 158,“ vyzývá Čírtková.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR (redakčně upraveno)

Štítky pátrání, chlapec, autobus, Brno, Pelhřimov, ICOM transport, Jihlava, Humpolec, Velké Meziříčí

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Lenka Roudová

To je super, že se našel. Taky posíláme děti autobusem k v k babičce. Přece neujedu za jeden 400km. Posíláme je student agenci. A spíš se nám dítě ztratilo, když jsme byli s ním oba. Třeba když náš akční syn vystoupil o zastávku dřív z lodi na výletní plavbě. :-)

Pátek, 4. září 2020, 12:02Odpovědět

Světlanka Marková

Tady je zase chytrých lidí, a asi nikdo pracující..Co když prostě oba rodiče pracují? Když sem byla v jeho letech jezdila jsem sama vlakem i autobusem k babičce a to podotýkám nebyli mobilní telefony...

Čtvrtek, 27. srpna 2020, 14:42Odpovědět

Petra Absolonová

Nechte toho lynčování, chytrolíni, víte prd, jaká je v rodině situace! Byla jsem na dva kluky sama a dnes jsem hrdá na to, že jsou z nich samostatně fungující jedinci! Ano, i můj starší mladšího posadil na bus a na konci ho čekala má kamarádka. Akorát jsem věděla, že to zvládne, že nezazmatkuje .... a kdyby, bylo bylo by to to samé odsuzování. Co mají mámy, které v létě musí makat a nikoho nemají, dělat? Obracejí se na přátelé, no ... Starší je nyní v 18 letech na vlastní pěst v Africe a mladší umí od desíti let umýt okna, udělat si jídlo, dojet z bodu A do bodu B ....

Středa, 26. srpna 2020, 21:01Odpovědět

Jolana Lichtenbergová

Rodiče evidentně nemá....bratr, kamarádka, policie....

Úterý, 25. srpna 2020, 22:28Odpovědět

Hanka Žáková

24.08.2020 „Výzvu odvoláváme, chlapce jsme našli v Brně a je v pořádku. Všem děkujeme za pomoc," uvedla dnes krátce po 19. hodině Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Úterý, 25. srpna 2020, 21:19Odpovědět

Lada Radová

Matka typická kráva

Úterý, 25. srpna 2020, 19:00Odpovědět

Irena Cichá

Souhlasím se Samuelem. Naložil ho brácha, vyzvednout ho měla kamarádka matky...bude někde s otcem? Hlavně, ať se brzy najde!

Úterý, 25. srpna 2020, 17:30Odpovědět

Samuel Drouet

začal bych u rodiny,vždy je to nejak jinak nez to vypada

Úterý, 25. srpna 2020, 15:38Odpovědět

Marta Lišková

VÁŽNĚ NĚKDO PUSTÍ DEVÍTILETÉ DÍTĚ TAKOVÝ FLÁK SAMOTNÉ? URČITĚ NĚKDE PŘRDČASNĚ VYSTOUPIL A BŮH VÍ KDE JE. TO JE TEDY NEZODPOVĚDNOST!

Úterý, 25. srpna 2020, 14:46Odpovědět

Jaromír Kubiš

Má snad pusu, tak se zeptá, minimálně kudy do Pelhřimova. Dneska existuje možnost zašít dítěti do batohu, bundy GPS lokátor. Musí se samozřejmě nabíjet. I loveckým psům se to dává na krk, když se s nimi jde na lov, pro případ, že se zaběhnou. Taky existuje možnost nainstalovat mu do mobilu program, když mu pak pošlete SMS v určitém tvaru, program na druhé straně v telefonu jí automaticky přečte, pochytá minimální 3 potřebné satelity a GPS souřadnice pošle zpět v sms na telefon, odkud přišla sms. Samozřejmě funguje perfektně pouze venku, omezeně v budovách. Asi by nebyl problém nechat si ty souřadnice zasílat třeba v půl hodinových intervalech, minimálně by teď možná věděli, kde vystoupil. Pokud nemá mobil o to větší teď mají problém. Ten GPS lokátor může klidně mít pověšený na krku. Na Aliexpressu přijde na dejme tomu 25 dolarů. Směšná částka výměnou za možnost najít vlastní dítě, nebo aspoň tušit, kde zhruba je.

Úterý, 25. srpna 2020, 09:13Odpovědět

Iveta Vivien

Nejsem opičí matka ani opičí babička,abych vše dělala za děti ,ale pustit dítě samého autobusem to fakt né...

Úterý, 25. srpna 2020, 06:24Odpovědět

Александр Хэл

Kam koukají rodiče? Nechat 9 leteho jet takovou trat'....

Úterý, 25. srpna 2020, 01:24Odpovědět

PÁTRÁNÍ: Hledá se devítiletý Šimon, měl přijet autobusem. Na nádraží ale nedorazil | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.