Počasí dnes13 °C, zítra10 °C
Sobota 28. září 2024  |  Svátek má Václav
Bez reklam

Muž požil alkohol a usedl za volant. Kruháč projel v protisměru a narazil do značky a svodidel

Velké štěstí měl opilý řidič, který boural v sobotu 22. srpna po 23. hodině v Havlíčkově Brodě. Přivolaným policistům nadýchal skoro 1,5 promile.

Řidič vozidla značky Saab projížděl po obchvatu I/34. „Do prostoru kruhového objezdu najel do protisměru, přejel na vyvýšený obrubník, dále na zatravněný povrch, ze kterého přejel zpět na komunikaci, a poté pokračoval ke kovovým svodidlům a dopravnímu značení, do kterých narazil. Ke zranění osob nedošlo,“ popisuje netradiční nehodu Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Při nehodě vznikla předběžně vyčíslená škoda necelých čtyřicet tisíc korun. Policisté provedli u třiatřicetiletého řidiče dechovou zkoušku, při které mu naměřili hodnotu 1,38 promile alkoholu. Opakované zkoušky u něho ukázaly hodnoty ještě vyšší.

„Policisté muži na místě zadrželi řidičský průkaz. Místo nehody ohledali a zadokumentovali. Zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu ohrožení pod vlivem návykové látky, případ dále prověřují,“ doplnila mluvčí Kroutilová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Drbna

Štítky alkohol, promile, nehoda, Havlíčkův Brod, Saab

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž požil alkohol a usedl za volant. Kruháč projel v protisměru a narazil do značky a svodidel | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.