Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

PÁTRÁNÍ: Policie hledá mladou ženu. Měla by se pohybovat u Batelova nebo Nové Vsi

Policisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešované pětadvacetileté Markétě Havlínové, jež má trvalé bydliště na Benešovsku. V současné době by se ale měla nacházet na Třešťsku.

Podle informací od policie byla totiž naposledy spatřena v neděli 16. srpna ve večerních hodinách na silnici vedoucí mezi obcemi Nová Ves a Batelov.

„O ženu, která není v současné době kontaktní, začali mít obavu její blízcí a obrátili se na policii, policisté začali okamžitě po ženě pátrat,“ sdělila Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Policisté provádějí v současné době pátrací akci, do které je zapojen větší počet policistů a také psovodi. Zaměřují se na lokalitu Batelova, Nové Vsi a dalších obcí v jejich širokém okolí.

Žádáme občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaná žena v současné době nachází nebo pohybuje, aby se policistům přihlásili na tísňové lince 158,“ vyzývá mluvčí Kroutilová.

Markéta Havlínová je vysoká přibližně 172 centimetrů, hubené postavy a má hnědé oči. Vlasy má dlouhé hnědé vlnité, které nosívá stažené do culíku. Na sobě měla žena naposledy oblečené modré rifle, žlutou krajkovou mikinu s ornamenty v horní části a černé kotníkové boty.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR (redakčně upraveno)

Štítky pátrání, Markéta Havlínová, policie, Batelov, okres Benešov, Nová Ves

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

PÁTRÁNÍ: Policie hledá mladou ženu. Měla by se pohybovat u Batelova nebo Nové Vsi | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.