Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Agresivní opilec se s nožem v ruce dožadoval vstupu do cizího bytu, poté ničil vybavení domu

Pořádně rušno bylo ve druhé polovině července v jednom z bytových domů v Telči. Ve večerních hodinách se do cizího bytu s nožem v ruce dobýval šestatřicetiletý muž s více než dvěma promile. Když se mu to nepodařilo, začal ničit vybavení domu.

Ke spáchání činu došlo v druhé polovině července v domě v Telči. Šestatřicetiletý pachatel byl pod vlivem alkoholu a choval se agresivně. Před osmou hodinou večer hodlal vstoupit do cizího bytu, čemuž jeho obyvatelka bránila, muž na ženu křičel a snažil se ji fyzicky napadnout.

Poškozoval věci ve společných prostorách domu a s kuchyňským nožem v ruce ženě vyhrožoval. Když se jí podařilo se v bytě zavřít a dostat se do bezpečí, začal muž opět ničit vybavení domu jako například skleněné výplně dveří. Na místo byli přivoláni policisté, kteří po příjezdu agresivního muže zajistili.

Při dechové zkoušce mu naměřili hodnotu 2,21 promile alkoholu. Žena zranění neutrpěla. Opilého muže odvezli policisté na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění, nuž zajistili. Shromáždili důkazy a na jejich základě poté sdělili muži podezření ze spáchání dvou trestných činů, případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení.

Policejní inspektor sdělil šestatřicetiletému muži z Pelhřimovska podezření ze spáchání přečinu nebezpečného vyhrožování se zbraní a přečinu porušování domovní svobody

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky dům, Telč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Agresivní opilec se s nožem v ruce dožadoval vstupu do cizího bytu, poté ničil vybavení domu | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.