Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

PÁTRÁNÍ: Třiačtyřicetiletý muž byl naposledy viděn minulý čtvrtek v Dukovanech

Kriminalisté se obracejí na občany s žádostí o spolupráci při pátrání po pohřešovaném třiačtyřicetiletém Janu Myslivcovi. Ten bydlí v Brně, ale vazby má i na Vysočinu. A právě v Dukovanech na Třebíčsku byl spatřen minulý čtvrtek naposledy.

Naposledy byl Jan Myslivec spatřen ve čtvrtek 2. července ve večerních hodinách v okolí elektrárny Dukovany. Když se následně nevrátil do svého bydliště, začali o něho mít jeho blízcí obavu a obrátili se na policii, která po muži začala okamžitě pátrat.

Pohřešovaný je vysoký přibližně 175 centimetrů, je střední postavy a má modré oči. Vlasy má tmavě hnědé prošedivělé, které nosí střižené takzvaně na ježka. Také vousy má prošedivělé a nosí je upravené ve stylu strniště. Na pravém rameni má muž přibližně deset centimetrů dlouhou jizvu, jizvu má také na zádech v oblasti beder. Hůře vyslovuje písmeno R.

Naposledy na sobě měl oblečené triko s krátkým rukávem, křiklavé zeleno žluté šortky, velký červený batoh a bílé sportovní boty.

Kromě okolí Dukovan má pohřešovaný muž vazby ještě v obci Rouchovany, kterou v minulosti navštěvoval, pohybovat se ale může i na jiných místech republiky.

Policie žádá občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešovaný muž v současné době nachází nebo pohybuje, aby se přihlásili na tísňové lince 158.

Hodnocení článku je 66 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky pátrání, Třebíčsko, Dukovany, Brno, Kraj Vysočina, okres Třebíč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

PÁTRÁNÍ: Třiačtyřicetiletý muž byl naposledy viděn minulý čtvrtek v Dukovanech | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.