Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Pohřešují se dvě dívky z Třebíčska, policie žádá veřejnost o spolupráci

Policie České republiky pátrá po dvou čtrnáctiletých dívkách z Třebíčska. Jedna odešla z místa bydliště v obci na Náměšťsku, druhá ve stejné lokalitě opustila zařízení pro děti a mládež. Vznikl předpoklad, že obě pohřešované se nyní pohybují spolu.

Čtrnáctiletou dívku viděli naposledy její blízcí příbuzní v pátek 20. května ve večerních hodinách v místě bydliště v obci na Náměšťsku. Dívka v nočních hodinách z domu odešla, od té doby není kontaktní a do současné doby o sobě nepodala žádnou zprávu. Jakmile příbuzní zjistili, že dívka doma není, ihned ji začali hledat, když vyčerpali všechny svoje možnosti, obrátili se s žádostí o pomoc na policii, která prověřila všechna místa, u kterých vznikl předpoklad, že by se tam mohla nacházet.    

Pohřešovaná dívka je vysoká přibližně 165 centimetrů, štíhlé postavy. Má modré oči a hnědé kratší vlasy upravené takzvaně na mikádo. Na sobě měla dívka naposledy oblečené modré rifle s černými fleky ve stylu batikování a šedou mikina s kapucí na zip bez nápisu, na nohou měla obuté bílé značkové botasky s růžovými tkaničkami. Na předloktí obou rukou má viditelné jizvy po řezných ranách.    

Na základě šetření policisté zjistili, že se dívka pravděpodobně pohybuje ještě s další pohřešovanou dívkou, se kterou se zná, v Náměšti nad Oslavou, kde byly dívky shodného popisu opakovaně viděny. 

Další pohřešovanou je čtrnáctiletá dívka, která je umístěna v zařízení pro děti a mládež na Náměšťsku. Dívka odešla ze zařízení v sobotu 21. května v dopoledních hodinách na vycházku a poté se již zpět nevrátila, ani o sobě nepodala žádnou zprávu.

Pohřešovaná dívka je vysoká přibližně 165 centimetrů, hubené postavy. Má hnědé oči a tmavší hnědé dlouhé vlasy. Na sobě měla dívka naposledy oblečenou bílo fialovou mikinu bez kapuce značky Adidas, světlé modré rifle a růžové sportovní boty značky Graceland. Mohla by mít u sebe sportovní tašku přes rameno fialové barvy s nápisem Adidas.

Také u této dívky policisté ihned, jakmile zjistili, že je pohřešovaná, začali dívku hledat a vyhlásili po ní celostátní pátrání. Druhá pohřešovaná má osobní vazby na Brno, kde by se tudíž mohla pohybovat. Dále ze šetření vyplynulo, že dalším místem kam by mohla směřovat je Třebíč. Pohybovat by se mohla ve společnosti druhé pohřešované dívky, nelze ale vyloučit ani to, že je v současné době sama.  

Policie žádá občany, kteří mají informace o tom, kde se pohřešované dívky v současné době nachází nebo pohybují, aby se přihlásili na tísňové lince 158.

Foto Policie České republiky

Štítky policie, okres Třebíč, Česko, Adidas, místo trvalého pobytu

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pohřešují se dvě dívky z Třebíčska, policie žádá veřejnost o spolupráci | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.