Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Úterý 14. května 2024  |  Svátek má Bonifác
Bez reklam

Mladík řídil pod vlivem drog, společně s ním jela pohřešovaná dívka

V noci z neděle na pondělí odhalili policisté při silniční kontrole řidiče, který usedl za volant pod vlivem drog. Dále s ním v automobilu cestovala dívka, po které bylo vyhlášeno celostátní pátrání.

V pondělí 23. května zastavili policisté po půlnoci na ulici Okružní v Jihlavě vozidlo Škoda Favorit. U devatenáctiletého řidiče provedli test na zjištění ovlivnění návykovou látkou s pozitivním výsledkem na amfetamin, pravděpodobně se jednalo o pervitin. Policisté mu další jízdu zakázali a na místě muži zadrželi řidičský průkaz. Řidič se podrobil lékařskému vyšetření, při kterém mu byla odebrána krev. Mladý muž je podezřelý ze spáchání závažného dopravního přestupku, který policisté šetří.

Dále zkontrolovali jeho spolujedoucí, která odpovídala popisu dívky, po níž bylo vyhlášeno celostátní pátrání. Policisté zjistili, že se skutečně jedná o patnáctiletou pohřešovanou dívku. Minulý týden v pátek utekla v dopoledních hodinách ze zařízení pro mládež, kde je umístěna na základě rozhodnutí soudu s nařízenou ústavní výchovou. Pohřešovanou mladistvou dívku policisté zajistili a odvezli ji na obvodní oddělení. Následně ji převezli do příslušného zařízení pro mládež a dívku předali oprávněné osobě.

Foto Dominik Svoboda | Zdroj ČTK

Štítky drogy, Jihlava, Škoda Favorit

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladík řídil pod vlivem drog, společně s ním jela pohřešovaná dívka | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.