Počasí dnes24 °C, zítra28 °C
Pondělí 17. června 2024  |  Svátek má Adolf
Bez reklam

Dvaapadesátiletý opilý řidič bez řidičáku boural v Jihlavě. Od nehody ale ujel

K dopravní nehodě osobního auta došlo v sobotu 21. května po deváté hodině večer v Jihlavě na ulici Okružní. Dvaapadesátiletý řidič vozidla VW Passat u čerpací stanice pravděpodobně zařadil místo prvního rychlostního stupně zpátečku a po rozjetí narazil do automobilu Škoda Octavia, který stál za ním. Po střetu vozidel řidič passatu z místa ujel na ulici Srázná. Naštěstí nedošlo k žádnému zranění.

O dopravní nehodě se po chvíli dozvěděla policie, která díky svědkům dvaapadesátiletého viníka nehody brzy našla.

Byla mu provedena dechová zkouška, naměřeno mu bylo 3,3 promile alkoholu. Dále policisté zjistili, že má tento muž od roku 2003 blokaci řidičského oprávnění. U čtyřiadvacetiletého řidiče octavie byla dechová zkouška negativní.

„Policisté místo nehody i obě vozidla ohledali a zadokumentovali. Na automobilu Škoda Octavia vznikla škoda přibližně patnáct tisíc korun, na poškozeném vozidle VW Passat byla škoda odhadnuta na jeden tisíc korun. Policisté zahájili úkony trestního řízení pro spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky, ze spáchání kterého je dvaapadesátiletý muž podezřelý,“ vyčíslila Jana Kroutilová, policejní mluvčí.

Dále se policisté zabývají okolnosti blokace jeho řidičského oprávnění a šetří také dopravní nehodu i ujetí z místa, kde k ní došlo, a to jako podezření ze spáchání dopravních přestupků.

Foto Dominik Svoboda | Zdroj Policie ČR

Štítky Jihlava, dopravní nehoda, Škoda Octavia, Volkswagen Passat

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvaapadesátiletý opilý řidič bez řidičáku boural v Jihlavě. Od nehody ale ujel | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.