Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Nemilé noční překvapení. Majitelka bytu po návratu domů objevila nezvaný pár hostů

To bylo ale překvapení! Pro majitelku bytu, která se v noci vracela domů, ale jistě nepříjemné. V jedné z místností se nacházeli nezvaní hosté, muž se ženou, navíc značně opilí. Oba sice z bytu utekli, přivolaní policisté je ale venku odchytili.

K případu došlo ve středu 27. května v obci na Jihlavsku. Po druhé hodině v noci se obyvatelka vrátila domů, kde našla dvě cizí osoby. Podezřelá dvojice z domu utekla, přivolaní policisté je ale v okolí brzy nalezli. 

Oba byli pod vlivem alkoholu, policisté jim naměřili hodnoty kolem dvou promile alkoholu. Muže i ženu zajistili a odvezli je na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění.

Na základě dalšího šetření policisté zjistili, že muž se s obyvatelkou domu z minulosti znal a měl klíče, čehož tento týden využil. V nepřítomnosti obyvatelky do domu přišel se ženou, která o tom, že v něm muž nebydlí, nevěděla.

Pětatřicetiletý muž tak aktuálně čelí podezření ze spáchání trestného činu porušování domovní svobody. Případ se řeší ve zkráceném přípravném řízení.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky dům, okres Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Miroslav Kopečný

Mám potřebu se vyjádřit k tomuto článku jelikož poukazuje pouze na to, jak je tento článek poněkud hodně pribarveny a jsou v něm nepravdivé a lživé informace, chápu že si každý rád přečte zajímavé drby, ale když už nějaký šéfredaktor, něco takového pustí do éteru, tak by si měl prvně ověřit informace, než začne psát naprosté bludy????

Sobota, 30. května 2020, 09:22Odpovědět

Nemilé noční překvapení. Majitelka bytu po návratu domů objevila nezvaný pár hostů | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.