Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Honičku s policií ukončila až nehoda. Řidič Audi byl testován na amfetamin, nevlastní ani řidičák

Rozhodně měl dost pádných důvodů, proč policejní hlídce ve Velkém Meziříčí nezastavil a následně se jí snažil ujet. Až poté, co třicetiletý muž boural, vyšlo najevo, že má v sobě amfetamin a nevlastní řidičský průkaz. Jeho auto také nebylo v pořádku - nebylo pojištěno povinným ručením a mělo prošlou technickou.

K incidentu došlo v úterý 26. května jel před jedenáctou hodinou večer ve Velkém Meziříčí po silnici ulice Novosady. Řidič vozidla Audi nereagoval na pokyn policejní hlídky k zastavení, naopak se snažil ujet. Při honičce řidič při jízdě narazil do dopravního zařízení a pletiva, až poté tedy zastavil.

Ukázalo se, že řidičem je třicetiletý muž. Test na zjištění přítomnosti návykových látek ukázal pozitivní výsledek na amfetamin, následnému lékařskému vyšetření se muž bezdůvodně odmítl podrobit. Aby toho nebylo málo, policisté dále zjistili, že řidič nemá řidičské oprávnění a vozidlo má skoro rok prošlou technickou prohlídku. U automobilu nebylo sjednáno ani pojištění odpovědnosti z provozu vozidla.

„Řidič je podezřelý z řady přestupků na úseku dopravy, případ policisté i nadále šetří,“ zmiňuje policejní mluvčí Jana Kroutilová. Pozitivní zprávou je, že při dopravní nehodě nedošlo ke zranění osob. Na vozidle vznikla škoda přibližně dvacet tisíc korun, další škoda byla způsobena na dopravním zařízení a pletivu.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky amfetamin, Velké Meziříčí, Audi, Novosad

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Honičku s policií ukončila až nehoda. Řidič Audi byl testován na amfetamin, nevlastní ani řidičák | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.