Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

PÁTRÁNÍ: Vloupal se, byl ale vyrušen a utekl. Holohlavého pachatele hledá policie

Tak tahle loupež se naštěstí nepovedla. Pachatel se sice dostal do budovy na Bystřicku, ale než byl vyrušen, stačil pobrat jen několik vrutů. Policie se nyní obrací na veřejnost s žádostí o spolupráci při identifikaci.

K vloupání do objektu v katastru obce na Bystřicku došlo v sobotu 16. května kolem jedné hodiny odpoledne. Odcizeno bylo několik vrutů, drobná škoda vznikla také poškozením.

Pachatel se pohyboval po budově, kde byl ale přistižen a spěšně ji opustil. Muže se ještě snažil zastavit náhodný kolemjdoucí, ten se ale sám stal terčem agresivního vyhrožování.

„Úkony trestního řízení jsou zahájeny pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže a trestného činu nebezpečného vyhrožování,“ doplnila Jana Kroutilová, policejní mluvčí. 

Policisté by v zájmu prověřování celého případu potřebovali zjistit totožnost muže, který je zachycen na fotografii a sestaveném identikitu. Jednalo se o muže střední postavy, vysokého kolem 180 centimetrů. Měl velmi krátce střižené vlasy. Na sobě měl oblečené černé tepláky s nápisem na zadní straně jedné nohavice, dále tmavou mikinu a na krku měl silnější řetízek z bílého kovu.

Kriminalisté žádají občany, kteří muže na fotografii a identikitu poznají nebo mají informaci o tom, kde se v současné době nachází či pohybuje, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Uvítají také jakékoli jiné informace směřující k objasnění případu.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky Bystřicko, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

PÁTRÁNÍ: Vloupal se, byl ale vyrušen a utekl. Holohlavého pachatele hledá policie | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.