Počasí dnes16 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 9. května 2024  |  Svátek má Ctibor
Bez reklam

Řidička nedala přednost rozjetému náklaďáku, je s vážnými zraněními hospitalizována

K vážné dopravní nehodě došlo v pátek ráno u Petrovic na Třebíčsku. Řidička osobního auta zde na křižovatce nedala přednost v jízdě nákladnímu vozidlu a po střetu utrpěla těžká zranění, kvůli kterým byla letecky transportována do nemocnice.

K havárii došlo v pátek 15. května ráno deset minut před půl devátou na křižovatce u obce Petrovice na Třebíčsku. Čtyřiadvacetiletá řidička osobního motorového vozidla Seat Ibiza jela po silnici III/40512 ve směru od Petrovic směrem ke křižovatce.

„Při průjezdu křižovatkou se silnicí II/405 ve směru k obci Krahulov nerespektovala dopravní značení a nedala přednost v jízdě nákladnímu vozidlu Iveco, jehož řidič projížděl uvedenou křižovatkou po hlavní pozemní komunikaci ve směru od obce Krahulov k obci Okříšky,“ popsala další dění policejní mluvčí Dana Čírtková.

Následně došlo ke střetu vozidel, při nichž řidička utrpěla těžké zranění, se kterým byla transportována letecky do zdravotnického zařízení. Ke zranění jiných osob při nehodě nedošlo.

Na obou vozidlech vznikla hmotná škoda v celkové výši 220 tisíc korun. Silnice byly po nehodě na nezbytně nutnou dobu zcela neprůjezdná. 

Vzhledem k charakteru zranění řidičky nebylo možné provést dechovou zkoušku na alkohol. Z toho důvodu byl  nařízen odběr krve ve zdravotnickém zařízení. U řidiče nákladního vozidla byla dechová zkouška negativní.

Další okolnosti dopravní nehody jsou předmětem policejního šetření.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky úraz, nákladní automobil, Petrovice, okres Třebíč, havárie, Krahulov, Iveco, SEAT Ibiza, Okříšky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Řidička nedala přednost rozjetému náklaďáku, je s vážnými zraněními hospitalizována | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.