Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Provoz na 123. kilometru dálnice dnes odpoledne zastavila nehoda, jeden člověk se zranil

Dnešní odpolední nehoda na dálnici D1 zastavila na Vysočině na necelou hodinu její provoz ve směru na Prahu. Nehoda nákladního a osobního auta se stala na 123. kilometru mezi Měřínem a Velkým Beranovem na Jihlavsku. Jeden člověk se při nehodě. Provoz jedním jízdním pruhem byl obnoven před 16:20.

„Z nehody na D1 byla jedna osoba převezena na urgentní příjem jihlavské nemocnice,“ uvedl mluvčí krajských záchranářů Petr Janáček. Podle mluvčí policie Dany Čírtkové se o nehodě policie dozvěděla v 15:20. Auta bourala ve zúženém úseku, kde pokračuje modernizace dálnice.

Opravy mezi Velkým Beranovem a Měřínem mají podle Ředitelství silnic a dálnic na starosti firmy Strabag, Metrostav a Eurovia CS. Jde o zakázku za 1,888 miliardy korun bez daně, která má být hotova do listopadu 2021.

Foto Jan Luxík | Zdroj ČTK

Štítky ČR, nehoda, zranění, D1, Vysočina, 2.VERZE, havárie, dálnice, Velký Beranov, Měřín, Dálnice D1, Praha, Kraj Vysočina, okres Jihlava, Lékárenský komplex Jihlava, Ředitelství silnic a dálnic

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Provoz na 123. kilometru dálnice dnes odpoledne zastavila nehoda, jeden člověk se zranil | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.