Počasí dnes20 °C, zítra13 °C
Středa 15. května 2024  |  Svátek má Žofie
Bez reklam

Vyboural se s "á šestkou", nechal ji zamčenou v příkopu a od nehody odešel

Ke kuriózní dopravní nehodě došlo v blízkosti Studence na Třebíčsku. Dosud neznámý řidič Audi A6 sjel krátce po sobotní půlnoci po příkopu, kde poškozený automobil ponechal svému osudu a z místa nehody odešel.

Nehoda se stala krátce po sobotní půlnoci na silnici I/23 v katastru obce Studenec. Zatím neznámý řidič jel po silnici s osobním vozidlem Audi A6 ve směru jízdy od obce Vladislav k obci Náměšť nad Oslavou. 

„S vozidlem z dosud nezjištěných příčin vjel na pravou krajnici a následně do pravého silničního příkopu, kde poškodil směrové sloupky a stěnu silničního příkopu a následně havaroval,“ popsala další dění policejní mluvčí Dana Čírtková

Ačkoliv poškodil součást a příslušenství pozemní komunikace, řidič dopravní nehodu neoznámil a z místa odešel. Nebylo zjištěno, že by při dopravní nehodě došlo ke zranění osob.

Při nehodě vznikla hmotná škoda na vozidle zhruba ve výši 200 tisíc korun. Na silničním příkopu a směrových sloupcích vznikla škoda přibližně 5 tisíc korun.

Vozidlo Audi se nacházelo poškozené mimo komunikaci a bylo  zabezpečené a uzamčené. Provozovatel vozidla byl neúspěšně opakovaně kontaktován policejní hlídkou, a to telefonicky a poté také v místě bydliště.

„Věc dopravní nehody bude šetřena podle výsledku dalšího šetření,“ nechává další dění otevřené Čírtková.

Ohodnoť článek

Foto auto.cz | Zdroj Policie ČR

Štítky Třebíčsko, nehoda, dopravní nehoda, Audi A6, Studenec, okres Třebíč, Audi, Náměšť nad Oslavou

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vyboural se s "á šestkou", nechal ji zamčenou v příkopu a od nehody odešel | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.