Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Policisté hledali seniora. Měli informaci, že se špatně orientuje a pohybuje

Dobrý konec mělo nedělní pátrání po třiaosmdesátiletém seniorovi na Ledečsku, kterého nejdříve hledali jeho blízcí. Ti se po neúspěšném hledání nakonec obrátili na policii.

Pátrání po seniorovi začalo, když přijali policisté kolem deváté hodiny večer oznámení od zoufalé rodiny, která pohřešovala svého příbuzného.

„Senior odešel ve večerních hodinách z domu a zpátky se nevrátil, podle informací od jeho blízkých se špatně orientuje a pohybuje. Příbuzní začali nejdříve seniora hledat sami, když ho ale přes veškerou snahu nenašli, obrátili se na policii. Policisté zorganizovali pátrací akci. Vzhledem k večerním hodinám bylo nutné postupovat velmi rychle,“ líčí dramatické chvíle Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Policisté s psovodem prohledávali obec i její okolí – lesní i polní cesty. Hledali také na dalších místech, ke kterým senior má, nebo v blízké minulosti měl, vztah.

„Kolem půlnoci přišla dobrá zpráva a to, že seniora našel policejní psovod v místech zvaných V Novinkách. Muž byl v pořádku a převzali si ho jeho příbuzní,“ dodává na závěr Kroutilová.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík

Štítky pátrání, senior, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté hledali seniora. Měli informaci, že se špatně orientuje a pohybuje | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.