Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Osobní auto narazilo do náklaďáku. Dva lidé se zranili, škoda je více než 200 tisíc korun

Dva lidé se zranili během dopravní nehody, která se stala v pondělí 30. března před osmou hodinou ráno. Ani jeden z řidičů nebyl pod vlivem alkoholu.

„Řidič vozidla Kia Venga ve Žďáru nad Sázavou jel po ulici Žižkova ve směru ke světelné křižovatce, kde čelně narazil do boční části projíždějícího nákladního vozidla Liaz. Nárazem byl automobil Liaz odhozen mimo vozovku a došlo ještě k poškození obrubníku. Při dopravní nehodě se zranil devětašedesátiletý řidič vozidla Kia a jeho spolujedoucí,“ uvedla Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Policisté provedli u řidičů dechové zkoušky, které u obou požití alkoholu vyloučily. Při nehodě vznikla předběžně vyčíslená škoda přes 200 tisíc korun. Policisté provedli šetření, ohledání a zadokumentování, dopravní nehodu šetří.

Ohodnoť článek

Foto Drbna

Štítky nehoda, zranění, policie, dopravní nehoda, LIAZ a.s., Kia, automobil, Kia Venga, Žďár nad Sázavou, Žižkov, alkohol

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Osobní auto narazilo do náklaďáku. Dva lidé se zranili, škoda je více než 200 tisíc korun | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.