Počasí dnes19 °C, zítra18 °C
Sobota 4. května 2024  |  Svátek má Květoslav
Bez reklam

Snaha bedřichovských nadšenců poničena, vandalové vytrhali sedačky z tribuny fotbalového hřiště

Hulváti se najdou všude. Přesvědčili se o tom i činovníci a funkcionáři fotbalového Bedřichova, když v sobotu ráno uviděli vytrhané sedačky z hlavní tribuny.

V rámci pozitivní změn, které se v posledním období ve fotbalovém oddílu Sokola Bedřichov odehrávají, patří i postupné zlepšování infrastruktury. Během loňska došlo svépomocí ke zvelebení hráčských a funkcionářských prostor, ale i ke zvýšení pohodlí diváků instalací sedaček na hlavní betonovou tribuny. 

O to nepříjemnější byly pro tyto nadšence-dobrovolníky následky řádění neznámých vandalů, kteří několik z nich bezdůvodně vytrhali. „Parta skvělých lidí se snaží, aby to na Bedřichově bylo hezčí. Okrádají své rodiny o čas, který by mohli trávit společně a pak několik stupidních borců, kteří si asi něco dokazují, udělají tohle,“ kroutí hlavou Karel Jambor, správce fotbalového hřiště, který jako první tuto spoušť v sobotu ráno uviděl.

Případ nevysvětlitelného ničení cizího majetku se již řeší s policií. „Budeme bojovat. Zvažujeme i opatření, která zamezí tomu, aby v budoucnu k podobným incidentům docházelo,“ doplňuje Jambor.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Karel Jambor

Štítky Sokol Bedřichov, fotbal, vandalismus, Bedřichov, fotbalové hřiště

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Snaha bedřichovských nadšenců poničena, vandalové vytrhali sedačky z tribuny fotbalového hřiště | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.