Počasí dnes18 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 2. května 2024  |  Svátek má Zikmund
Bez reklam

Opilý řidič čtyřkolky boural. Ve vysoké rychlosti narazil do brány a skončil v nemocnici

Zřejmě nepřiměřená rychlost a také alkohol hrály hlavní roli v dopravení nehodě čtyřkolky, ke které došlo v pátek 28. února krátce před půlnocí. Řidič se při události zranil.

Vše se odehrálo v místě tříramenné křižovatky místních komunikací v obci Kochánov na Havlíčkobrodsku. „Sedmadvacetiletý řidič motorové čtyřkolky projížděl po místní komunikaci v obci Kochánov a odbočoval na tříramenné křižovatce vpravo na další místní komunikaci. Při průjezdu křižovatkou nepřizpůsobil rychlost jízdy čtyřkolky, kdy následně přejel do protisměru a narazil do kovové brány. Následně se řidič se čtyřkolkou převrátil,“ popisuje průběh Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Řidič pak zůstal zaklíněný pod čtyřkolkou a lehce se zranil. Sanitka ho převezla do nemocnice v Havlíčkově Brodě, kde zůstal hospitalizován. „Policisté u řidiče provedli dechovou zkoušku, jejíž výsledek byl pozitivní - 1,49 promile alkoholu v dechu. Opakovaná dechová zkouška byla také s pozitivním výsledkem - 1,55 promile alkoholu v dechu,“ dodává Čírtková.

Při dopravní nehodě došlo ke hmotné škodě na motorové čtyřkolce a bráně domu v celkové výši 27 tisíc korun. Řidič na místě dopravní nehody nepředložil řidičský průkaz s odůvodněním, že jej zapomněl doma. Řidič je podezřelý ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. 

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky nehoda, čtyřkolka, rychlost, alkohol, zranění, Kochánov, Nemocnice Havlíčkův Brod, okres Havlíčkův Brod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Opilý řidič čtyřkolky boural. Ve vysoké rychlosti narazil do brány a skončil v nemocnici | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.