Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Při požáru bytu v Třebíči zemřel muž, další dva lidé se nadýchali kouře

Při požáru v panelovém domě v Třebíči zemřel ve středu večer muž. Další dvě ženy se nadýchaly zplodin, jedna z nich musela být převezena do nemocnice. Vzniknou škodu hasiči předběžně odhadli na 800 tisíc korun.

Oznámení o požáru bytu na ulici Zahraničního odboje přijali policisté ve středu 26. února těsně před půl devátou večer. Na místo ihned vyjely policejní hlídky. „V době příjezdu hasičů na místo události byl byt v plamenech,“ uvedli hasiči na webu.

Při požáru zemřel třiapadesátiletý muž. „Přivolaný lékař už mohl pouze konstatovat smrt,“ uvedl mluvčí krajské záchranné služby Petr Janáček. Další dva ženy se nadýchaly kouře a skončily v péči zdravotnické záchranné služby.

Na místě tragické události provádějí policisté ohledání, zadokumentování a další šetření. Zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu usmrcení z nedbalosti. Příčinu a veškeré související okolnosti požáru policisté prověřují.

Zdroj ČTK, HZS Kraje Vysočina, ZZS Kraje Vysočina

Štítky požár, úmrtí, Třebíč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při požáru bytu v Třebíči zemřel muž, další dva lidé se nadýchali kouře | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.