Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

PÁTRÁNÍ: Seniorka si odložila peněženku na parapet, neznámý pachatel ji hbitě ukradl

Chvilkové nepozornosti seniorky využil dosud neznámý pachatel 11. února v Křižanově na Žďársku. Během jejího telefonování ji odcizil na parapetu odloženou peněženku s finanční hotovostí a z místa utekl. V rámci vyšetřování případu nyní policie pátrá po muži zachyceném na kamerovém záznamu.

K okradení seniorky došlo v úterý 11. února v Křižanově. Jednaosmdesátiletá žena vyšla kolem deváté hodiny ráno z prodejny na Benešově náměstí. Stála před prodejnou, přičemž měla před sebou na parapetu položenou kabelku a peněženku, kterou si pohledem hlídala, a telefonovala. Dosud neznámý pachatel přistoupil k ženě, z parapetu hbitě vzal peněženku s finanční hotovostí a z místa utekl.

 Při šetření události a vyhodnocení záznamů z kamer zaujal policii muž zachycený v prodejnách na dvou různých místech, kde se ten den pohyboval.

Na jednom ze záznamů je tmavovlasý muž oblečený do šedé bundy s kapucí, kalhot hnědé barvy, má modro bílé sportovní boty a v ruce drží modro černý batoh.

V druhé části záznamu má muž na sobě tmavě modrou bundu, na hlavě má červenou kšiltovku přehozenou tmavou kapucí. Na základě získaných poznatků by muž mohl mít pod pravým okem drobné tetování blíže neurčeného tvaru a velikosti.

Tento muž by mohl policistům poskytnout důležité informace pro účely trestního řízení, proto se obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při zjišťování jeho totožnosti. Policie tedy žádá občany, kteří muže na kamerovém záznamu znají nebo mají informace o tom, kde by se v současné době mohl nacházet či pohybovat, aby se přihlásili na lince tísňového volání 158.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky pátrání, krádež, Křižanov, peněženka, parapet, policie, okres Žďár nad Sázavou, Benešov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

PÁTRÁNÍ: Seniorka si odložila peněženku na parapet, neznámý pachatel ji hbitě ukradl | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.