Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Recidivista se vystavil dalším problémům. Zboží naházel do batohu a u pokladny nezaplatil

Asi se mu po vězení stýskalo, tak si zavdal příčinu, aby tam šel znovu. Řeč je o pětapadesátiletém muži, který ve čtvrtek kradl v jihlavském obchodním domě.

Pětapadesátiletý muž z Jihlavy je podezřelý ze spáchání trestného činu krádeže. Recidivista byl v minulosti již opakovaně soudně trestán. Z věznice, kde si odpykal trest za majetkovou trestnou činnost, byl propuštěn vloni v létě.

Že se moc nepolepšil, se ukázalo ve tento týden. „Ve čtvrtek 20. února totiž přišel po sedmé hodině večer do obchodního domu na ulici Romana Havelky a odcizil různé zboží v hodnotě přes dva tisíce korun,“ policejní mluvčí David Linhart

Kradené zboží schoval do batohu a přes pokladnu poté prošel, aniž by zaplatil. Muže zastavil pracovník ostrahy a na místo byli přivoláni policisté, kteří ho odvezli na oddělení policie.

Policejní inspektor sdělil pětapadesátiletému muži podezření ze spáchání přečinu krádeže, případ se nadále řeší ve zkráceném přípravném řízení.

Ohodnoť článek

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky Jihlava, krádež, Roman Havelka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Recidivista se vystavil dalším problémům. Zboží naházel do batohu a u pokladny nezaplatil | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.