Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

PÁTRÁNÍ: V obchoďáku ukradl kabelku, před blokací karty stihl ještě vybrat z bankomatu

Příležitost dělá zloděje. Chvilkové nepozornosti majitelky kabelky využil ke krádeži v třebíčském obchodním domě dosud neznámý pachatel. Celková škoda přesáhla dvacet tisíc korun. Policie se v souvislosti s tímto případem nyní obrací na veřejnost s prosbou o identifikaci osoby.

O kabelku přišla její majitelka v druhé polovině listopadu v Třebíči, když v odpoledních hodinách nakupovala v obchodním domě. Žena si kabelku zavěsila na nákupní vozík a svoji pozornost soustředila na výběr zboží. Po chvilce zjistila, že kabelka na původním místě není a po marném hledání se obrátila na policii.

V kabelce měla její majitelka mimo jiné uložený mobilní telefon, peněženku s finanční hotovostí, doklady a platební karty. Okradená žena si sice po zjištění krádeže rychle zajistila blokaci karet, bylo již ale pozdě, neboť s jednou z nich byl proveden neoprávněný výběr peněz prostřednictvím bankomatu. Ženě vznikla celková škoda za necelých dvacet tisíc korun.

V současné době se policisté obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při zjišťování totožnosti muže, který je zachycen na fotografiích. Jedná se o osobu důležitou pro prověřování případu.

Policie žádá muže na fotografiích nebo občany, kteří ho znají nebo mají informaci o tom, kde se v současné době nachází či pohybuje, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Policisté uvítají také jakékoli další informace směřující k objasnění případu.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky Třebíč, krádež, kabelka, policie

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

PÁTRÁNÍ: V obchoďáku ukradl kabelku, před blokací karty stihl ještě vybrat z bankomatu | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.