Počasí dnes7 °C, zítra4 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Zfetovaný a opilý muž v bytě napadl svou partnerku. Vytáhl na ni dokonce i nůž

Policisté vyšetřují případ vyhrožování a napadení, které se stalo v druhé polovině ledna v Třebíči v jednom z bytových domů. Na svědomí ho má osmadvacetiletý muž, který neváhal a na svou přítelkyni vytáhl dokonce kuchyňský nůž.

V tu chvíli, kdy svou přítelkyni napadl, byl muž pod vlivem alkoholu. A nejen to. „Muž v bytě kolem půlnoci svoji partnerku nejprve začal slovně urážet a poté ji fyzicky napadal. Násilí z jeho strany neustávalo, a naopak se stupňovalo, přičemž ženě vyhrožoval i útokem na její život. Když se jí podařilo odejít do jiné místnosti, muž vzal kuchyňský nůž a znovu pokračoval ve výhrůžkách. Poté z bytu odešel,“ sdělila k události Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Přivolaní policisté následně muže na ulici vypátrali, zadrželi a skončil v policejní cele. Kromě dechové zkoušky byl u něho pozitivní i test na zjištění ovlivnění návykovou látkou, a to na marihuanu. Napadená žena neutrpěla zranění, které by si vyžádalo okamžité lékařské ošetření.

„Místo činu policisté ohledali, nůž zajistili. Muže vykázali ze společného obydlí. Na základě shromážděných důkazů mu poté policisté sdělili podezření ze spáchání trestného činu. Případ řešili ve zkráceném přípravném řízení,“ doplnila Kroutilová.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto pixabay.com

Štítky napadení, výhružka, alkohol, marihuana, nůž, policie, Třebíč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Michal Pavlík

Vidíte co dělá chlast zvyšuje agresivitu.kdyby si jen zahulil tak sedí u televize v klidu si pokuřuje cigáro a nějaký blbý kecy jeho ženy ho nebudou ani zajímat :D Zfetovanej byl, ale Chlastem. Bože kdy vybčeši dementní pochopíte že v 98% případů za takové jednání může alkohol ???? Výsměch a ještě jak to tu píšete :D Se nedivím že to sněmovnou neprošlo zlegalizování marihuany když se najdou ještě dementi co to ocernujou a dělaj z toho jakousi psychopatickou nejhorší drogu na světě. Víte co je smutný že tou psychopatickou nejhorší drogou je právě onen alkohol.

Neděle, 11. července 2021, 15:39Odpovědět

Zfetovaný a opilý muž v bytě napadl svou partnerku. Vytáhl na ni dokonce i nůž | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.