Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Pozdvižení v kostelecké ubytovně. Tři opilí cizinci zmlátili a zkopali dalšího ubytovaného

Hodně rušno bylo na konci ledna na ubytovně v Kostelci na Jihlavsku. Pozdvižení mají na svědomí tři opilí cizinci, kteří napadli jiného ubytovaného muže, shodili ho ze schodů a dále ho bili. Nyní jsou všichni tři podezřelí ze dvou trestných činů.

Incident vyprovokovali tři cizinci ve věku osmadvacet, třicet a dvaatřicet let, kteří na konci ledna v kostelecké ubytovně napadli a zranili jiného ubytovaného muže. Stalo se tak před jedenáctou hodinou večer na společné chodbě zařízení. Tři útočníci tloukli postiženého pěstmi, kopali ho a dva z nich ho shodili ze schodů, kde ho poté opět všichni tři bili.

Přivolaní policisté podezřelé zajistili a odvezli je na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Napadený muž utrpěl zranění, která si vyžádala lékařské ošetření v nemocnici, ale bez nutnosti následné hospitalizace.

Na základě shromážděných důkazů sdělili třem cizincům podezření ze spáchání přečinu ublížení na zdraví a přečinu výtržnictví. Případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Jan Luxík | Zdroj Policie ČR

Štítky Kostelec, napadení, ubytovna, okres Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pozdvižení v kostelecké ubytovně. Tři opilí cizinci zmlátili a zkopali dalšího ubytovaného | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.