Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Třináctiletý chlapec se nevrátil domů. Byl nalezen na zastávce v pyžamu a pantoflích

Velkou úlevu určitě pocítila rodina třináctiletého chlapce v obci nedaleko Jihlavy, kterého včera večer hledala policie. Chlapec odešel z domova kolem 18. hodiny a pak už o sobě nepodal žádnou zprávu. Měl na sobě jen kalhoty od pyžama, bundu a letní pantofle. Blízcí příbuzní se ho nejprve snažili sami nalézt, když ale vyčerpali všechny svoje možnosti, obrátili se na policii.

O ztraceném chlapci se policie dozvěděla kolem půl osmé večer. „Policejní hlídky pořádkové i dopravní policie začaly ihned po chlapci v lokalitě jeho bydliště a v Jihlavě pátrat. Dále policisté zorganizovali pátrací akci a do hledání se zapojili i policejní psovodi, strážníci městské policie a hasiči,“ popisuje dramatické chvíle Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Dobrá zpráva přišla kolem půl deváté večer, chlapce si v prostoru autobusové zastávky na ulici Humpolecká v Jihlavě všiml náhodný kolemjdoucí. Hoch, který byl v zimě nedostatečně oblečen, upoutal jeho pozornost.

„Muž přivolal policisty, kteří poskytli prochladlému chlapci nezbytnou pomoc, jinak byl hoch v pořádku. Chlapce si poté převzala jeho rodina,“ uzavřela Kroutilová.

Ohodnoť článek

Foto Drbna

Štítky pátrání, nalezení, chlapec, policie, Jihlava, pantofel, pyžamo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Třináctiletý chlapec se nevrátil domů. Byl nalezen na zastávce v pyžamu a pantoflích | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.