Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Neznámý zloděj ukradl auto a boural s ním. Neviděli jste ho na silnici nebo při nehodě?

Velkomeziříčští policisté vyšetřují krádež osobního auta Škoda Felicia. Na svědomí ho má zatím neznámý zloděj, který s autem boural, a to na křižovatce silnic II/360 v Křižanově u vlakového nádraží, kde sjel do příkopu. Policisté se nyní obrací na veřejnost, která by důležitým svědectvím mohla pomoct s vyšetřováním.

„Zatím neznámý pachatel užil bez vědomí majitele k jízdě neuzamčené osobní vozidlo Škoda Felicia. Vozidlo zmizelo v době od neděle 2. února od půl páté odpoledne do pondělí 3. února do půl šesté večer z parkoviště před budovou vlakového nádraží v Křižanově. S tímto vozidlem neznámý pachatel následně havaroval, a to křižovatce silnic II/360 v Křižanově u vlakového nádraží, kde sjel s vozidlem do příkopu. Havarované vozidlo nechal na místě a z místa odešel,“ popisuje policejní mluvčí Dana Čírtková.

Policisté se o krádeži a nehodě dozvěděli díky náhodnému řidiči, který v pondělí 3. února kolem půl šesté projížděl kolem havarovaného auta.

Na místo vyjeli policisté, kteří místo i vozidlo důkladně ohledali, aby zajistili upotřebitelné stopy. Stejně tak jsme propátrali okolí, protože nebylo možné vyloučit, že se řidič při nehodě zranil. Pátrání po řidiči však bylo bezvýsledné,“ pokračuje Čírtková.

Policisté se v této souvislosti obracejí na případné svědky, kteří mohli vidět jízdu vozidla před nehodou, případně vidět samotný průběh nehody nebo řidiče vozidla Škoda Fabia v blízkosti budovy vlakového nádrží nebo poté na silnici II/360, aby se se svým svědectvím přihlásili na lince 158.

„Stejně tak může být jízda vozidla zachycena na palubních kamerách vozidel, která projížděla v okolí nádrží nebo po silnici II/360,“ dodává Čírtková.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky krádež, zloděj, nehoda, svědek, veřejnost, policie, silnice, havárie, železniční stanice, Křižanov, Škoda Felicia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Neznámý zloděj ukradl auto a boural s ním. Neviděli jste ho na silnici nebo při nehodě? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.