Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Muž na I/38 havaroval při sjíždění z přivaděče. Byl zřejmě pod vlivem drog

K dopravní nehodě, která se stala při sjíždění přivaděče směrem na Pávov, vyjížděli v sobotu 1. února kolem třetí hodiny ráno jihlavští policisté. Má ji na svědomí čtyřiatřicetiletý řidič, který byl zřejmě zfetovaný.

Čtyřiatřicetiletý řidič vozidla Seat jel po silnici I/38 ve směru od Havlíčkova Brodu a při sjíždění z dálničního přivaděče směrem na Pávov dostal s vozidlem smyk.

„Následně vyjel mimo vozovku, kde havaroval. Ke zranění, které by si vyžádalo lékařské ošetření, nedošlo. Policisté u řidiče provedli dechovou zkoušku a test na zjištění ovlivnění omamnými a psychotropními látkami. Výsledek dechové zkoušky byl negativní. Opačně tomu však bylo v případě testu na drogy, který vykázal přítomnost amfetaminu. S výzvou k podrobení se lékařskému vyšetření spojenému s odběrem biologického materiálu muž souhlasil,“ uvedla další podrobnosti Stanislava Miláčková, mluvčí policistů.

Škoda, která při nehodě vznikla, byla předběžně vyčíslena na částku kolem patnácti tisíc korun. Policisté řidiči na místě zakázali další jízdu a zadrželi řidičský průkaz. Případ zadokumentovali a nadále provádějí šetření.

Hodnocení článku je 40 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Drbna

Štítky nehoda, amfetamin, I/38, přivaděč, drogy, Pávov, SEAT, Havlíčkův Brod

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž na I/38 havaroval při sjíždění z přivaděče. Byl zřejmě pod vlivem drog | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.