Počasí dnes15 °C, zítra19 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Žena řídila, i když to měla zakázané. Navíc s pozitivním testem na amfetamin

Na značné komplikace si „zadělala“ dvaatřicetiletá žena, kterou v pátek 24. ledna kolem půl páté odpoledne v jejím autě Škoda Octavia zastavili třebíčští policisté. Zjistili totiž, že za volant usedla i přes zákaz řízení. Dobře nedopadlo ani následní testování na přítomnost omamných látek.

Silniční kontrola proběhla na Modřínové ulici. „Řidička policistům při kontrole nepředložila řidičský průkaz, a proto se ji rozhodli prolustrovat, kde v dostupných policejních evidencích zjistili, že žena má pravomocným rozhodnutím městského úřadu vysloven zákaz činnosti spočívající v řízení všech motorových vozidel, a to až do prosince tohoto roku. Následně policisté s ženou v rámci kontroly provedli test na zjištění přítomnosti omamných a psychotropních látek, který byl pozitivní na amfetamin,“ popsal podrobnější informace k případu David Linhart, mluvčí policistů.

Policejní hlídka ženě zakázala další jízdu a celou událost poté zadokumentovala jako trestný čin maření výkonu úředního rozhodnutí a vykázání, za který jí v případě odsouzení hrozí trest odnětí svobody až na dva roky, a přestupek proti bezpečnosti a plynulosti silničního provozu, ze kterého se bude zodpovídat ve správním řízení.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR

Štítky kontrola, hlídka, oprávnění, zákaz, amfetamin, Škoda Octavia

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena řídila, i když to měla zakázané. Navíc s pozitivním testem na amfetamin | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.