Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Čtvrtek 18. dubna 2024  |  Svátek má Valérie
Bez reklam

Při ranní nehodě u Antonínova Dolu zemřel řidič osobního auta. Lidé musí využít objízdné trasy

, aktualizováno 20. ledna 2020, 9:54

K neštěstí došlo dnes ráno krátce po osmé hodině. Na silnici I/38 mezi Jihlavou a Havlíčkovým Brodem, konkrétně u Antonínova Dolu, došlo k dopravní nehodě. Střetlo se zde nákladní auto s osobním. Srážku nepřežil řidič osobního auta. Dopravu policie odklání na objízdné trasy, zpět na hlavní tah najíždějí řidiči u Zvonějova.

„Na místo ihned vyjely dvě posádky, včetně lékaře. Následky jsou, bohužel, fatální. Jedna osoba utrpěla vícečetná poranění, kterým podlehla ještě před příjezdem posádek. Záchrana již nebyla možná a zasahující lékař mohl pouze konstatovat smrt," uvedl k neštěstí Petr Janáček, mluvčí Zdravotnické záchranné služby Kraje Vysočina. 

K nehodě byli přivoláni také jihlavští profesionální hasiči. Kromě vyprošťování osob se zabývali uniklou naftou. Na silnici jí vyteklo asi 200 litrů.

Nikdo další se při nehodě nezranil. Podle mluvčí policie Dany Čírtkové muž v osobním autě v době dopravní nehody cestoval sám. 

Foto David Pik

Štítky nehoda, úmrtí, Střítež, automobil, havárie, Jihlava, Havlíčkův Brod, Zdravotnická záchranná služba Kraje Vysočina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Při ranní nehodě u Antonínova Dolu zemřel řidič osobního auta. Lidé musí využít objízdné trasy | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.