Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

PÁTRÁNÍ: V prosinci došlo v Třebíči k vloupání do prodejny. Policie hledá muže, který šel okolo

V první polovině prosince došlo v Třebíči k vloupání do prodejny, při kterém vznikla celková škoda více než 60 tisíc korun. V rámci vyšetřování toho incidentu by policisté rádi pohovořili s mužem, který se na daném místě v inkriminovaný čas pohyboval. Obracejí se proto na veřejnost s žádostí o spolupráci.

K vloupání došlo v úterý 10. prosince v časných ranních hodinách. Pachatel vnikl na oplocený pozemek, vypáčil vstupní dveře prodejny, ze které odcizil finanční hotovost a následně z místa utekl. Daleko větší škoda však vznikla poškozením, na oplocení a dveřích způsobil pachatel celkovou škodu více než 50 tisíc korun.

Při vyšetřování vyhodnotili policisté též záznamy z kamer. Zjistili, že v lokalitě se pohyboval muž a mohl by tak poskytnout důležité informace. V zájmu prověřování by tak policisté potřebovali zjistit jeho totožnost a s žádostí o spolupráci se obracejí na veřejnost.  

Kriminalisté tedy žádají muže na kamerovém záznamu nebo osoby, které ho poznají nebo mají informaci o tom, kde se v současné době nachází či pohybuje, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Policisté uvítají také jakékoli jiné informace směřující k objasnění případu.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky Třebíč, vloupání, pátrání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

PÁTRÁNÍ: V prosinci došlo v Třebíči k vloupání do prodejny. Policie hledá muže, který šel okolo | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.