Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Policie hledá devětatřicetiletou ženu. Od 23. prosince se neozvala svým blízkým

Policisté již čtvrtý den hledají devětatřicetiletou ženu, která má trvalé bydliště na Žďársku. A obrací se na veřejnost, která by mohla pomoct s pátráním.

Devětatřicetiletá Lucie Brabcová odešla v pondělí 23. prosince v odpoledních hodinách z místa svého bydliště v obci na Žďársku a do současné doby o sobě nepodala žádnou zprávu.

Lucie Brabcová je vysoká přibližně 165 centimetrů, má hubenou postavu, hnědé oči a hnědočerné krátké rovné vlasy. Na sobě by mohla mít oblečenou fialovou mikinu s černými skvrnami, černou prošívanou vestu, černé kalhoty a bílé kozačky po lýtka. V ruce měla igelitovou tašku.

Naposledy byla žena spatřena v pondělí 23. prosince okolo deváté hodiny večer u železničního přejezdu v obci Radňovice.

„Ihned poté, co policisté přijali oznámení o pohřešování ženy, začali po ní intenzivně pátrat. Informace o pohřešování s jejím popisem byla předána všem policejním hlídkám. Policisté pohřešovanou ženu hledali v lokalitě místa jejího bydliště i v širokém okolí, prověřili zdravotnická zařízení, dopravní spoje a pátrali po ní i na dalších místech, u kterých vznikl předpoklad, že by se mohla nacházet. Do současné doby se však ženu vypátrat nepodařilo,“ uvedl David Linhart, mluvčí policistů.

Ještě dodává, že lidé, kteří mají informace o tom, kde by se pohřešovaná žena v současné době mohla nacházet nebo pohybovat, se mají policistům přihlásit na tísňové lince 158.



 

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR (redakčně upraveno)

Štítky pátrání, Lucie Brabcová, policie, okres Žďár nad Sázavou, Radňovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policie hledá devětatřicetiletou ženu. Od 23. prosince se neozvala svým blízkým | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.