Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

V Jihlavě byla v nočních hodinách vykradena dvě auta. Škoda je přes 40 tisíc korun

Policisté v krajské Jihlavě řeší dvě krádeže, které má na svědomí dosud nezjištěný zloděj nebo skupina zlodějů. V obou případech byla poškozena a vykradena dvě auta.

Krádeže se odehrály v noci z 11. na 12. prosince v Jihlavě na ulici Olbrachtova. Zloděj do vozidla vnikl po rozbité skleněné výplně bočního okna. Zevnitř vozidla odcizil různé nářadí a pracovní oblečení. Majiteli vznikla škoda na odcizených věcech a poškozeném autě v celkové výši přesahující 37 tisíc korun.

„Ve stejnou dobu vnikl neznámý pachatel do zaparkovaného a uzamčeného vozidla na ulici U Dlouhé stěny. Z tohoto vozidla, které prohledal, nic neodcizil, ale poškozením vznikla majiteli škoda ve výši 3 500 korun. Není vyloučeno, že obě vloupání má na svědomí stejný pachatel nebo skupina pachatelů. Policisté obě vozidla ohledali, případy zadokumentovali a ve věci zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání trestného činu krádeže vloupáním a poškození cizí věci,“ sdělila k událostem v Jihlavě Dana Čírtková, mluvčí policistů.

Ohodnoť článek

Foto freepik.com

Štítky vloupání, krádež, zloděj, pátrání, policie, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Jihlavě byla v nočních hodinách vykradena dvě auta. Škoda je přes 40 tisíc korun | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.