Počasí dnes6 °C, zítra8 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Tři zloději, kteří po vloupání do garáže stříleli z auta, už jsou v brněnské vazební věznici

Tři muži, kteří se ve čtvrtek 12. prosince vloupali do jedné z garáží na Třebíčsku a pak z místa ujížděli svým autem, skončili v brněnské věznici. Policisté nyní zjišťují, jestli nemají na svědomí další trestnou činnost.

Trojici mužů, která z místa krádeže ujela v autě Ford Focus, začal také v autě pronásledovat majitel garáže. Zloději z auta dokonce začali střílet.

„Vyšetřovatel muže ve věku 19, 27 a 29 let obvinil z trestného činu krádeže vloupáním. Okolnosti střelby, stejně jako zbraně, která byla ke střelbě použita, jsou předmětem dalšího vyšetřování,“ sdělila Dana Čírtková, mluvčí policistů. 

Policie hledá stříbrný ford kvůli  trestnému činu na Třebíčsku. Ujíždějí v něm zřejmě tři muži

Policie hledá stříbrný Ford Focus značky 7B3 6121. Ujíždějí v něm zřejmě tři muži, kteří na Třebíčsku spáchali závažný trestný čin. Informace o autu policie přijme na čísle 158. Lidé by se je neměli snažit zastavit, řekla mluvčí policie Dana...

Vyšetřovatel podal státnímu zástupci podnět k vypracování návrhu na vzetí všech třech mužů do vazby. Státní zástupce návrh na jejich vazební stíhání akceptoval a v sobotu v podvečerních hodinách soudce okresního soudu v Třebíči muže poslal do vazby.

„Přímo od soudu byli obvinění muži eskortováni do vazební věznice Brno. Kriminalisté v rámci vyšetřování prověřují, zdali trojice pachatelů nemá na svědomí další trestnou činnost,“ doplnila mluvčí policistů.

Tři muži se vloupali do garáže. Majitel je pronásledoval v autě, zloději začali střílet

Policistům na Vysočině se poměrně rychle podařilo zadržet tři muže, kteří jsou podezřelí ze včerejšího vloupání do vnitřních prostor volně stojící garáže u objektu hájenky na Třebíčsku. Při útěku pachatelů z místa činu a jejich následném ujetí...

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Drbna

Štítky garáž, zloděj, vloupání, policie, střelba, okres Třebíč, Ford Focus, Třebíč, Brno

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tři zloději, kteří po vloupání do garáže stříleli z auta, už jsou v brněnské vazební věznici | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.