Počasí dnes16 °C, zítra19 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Dvojice podezřelých kvůli střelbě na Třebíčsku zadržena. Muži skončili v policejní cele

Brněnská zásahová jednotka zadržela na Žďársku dva lidi, které policie hledala kvůli dnešní střelbě na Třebíčsku. Při střelbě ani policejním zásahu nebyl nikdo zraněn. Oba jsou v policejní cele, kde budou pokračovat úkony v trestní řízení, řekla ČTK mluvčí policie Dana Čírtková.

Dvojici policie dopadla v domě nedaleko místa, kde vpodvečer našla odstavené jejich auto. Že po stříbrném Fordu Focus policie pátrá, oznámila na twitteru dnes odpoledne. Předpokládala, že v autě jely tři osoby. Žádala veřejnost o spolupráci při hledání auta. Posádku, která byla ozbrojená, se lidé neměli snažit zastavit.

„Při páchání trestné činnosti majetkového charakteru došlo dnes kolem 14:30 ke střelbě. Při té střelbě nebyl nikdo zraněn, poté pachatelé z místa střelby ujeli," řekla Dana Čírtková po 18:00. Nejprve policie okolnosti případu neupřesnila vůbec. „Byli ozbrojeni, proto jsme vydali naléhavou výzvu s cílem co nejdřív vozidlo s podezřelými osobami zadržet," řekla Čírtková.

Policie hledá stříbrný ford kvůli  trestnému činu na Třebíčsku. Ujíždějí v něm zřejmě tři muži

Policie hledá stříbrný Ford Focus značky 7B3 6121. Ujíždějí v něm zřejmě tři muži, kteří na Třebíčsku spáchali závažný trestný čin. Informace o autu policie přijme na čísle 158. Lidé by se je neměli snažit zastavit, řekla mluvčí policie Dana...

Policejní opatření komplikovalo dopravu na Brněnsku. „Pokud máme někde vytipovaná vozidla a zastavujeme je, může to vést ke kolonám. Stejná situace může nastat i ve chvíli, kdy například kvůli vytipovaným autům svedeme jízdní pruhy do jednoho. Je to ale běžný postup," uvedl mluvčí jihomoravské policie Petr Zámečník.

Policie dál pátrá i po třetím člověku, který podle ní od střelby odjížděl. „Není důvod nepředpokládat, že by tam mohly být tři osoby," řekla Čírtková. Dva zadržení jsou v cele jako podezřelí ze spáchání trestného činu.

Autoři | Foto Drbna

Štítky kriminalita, zadržení, policie, střelba, okres Třebíč, okres Žďár nad Sázavou, Twitter, Ford Focus, vězeňská cela

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dvojice podezřelých kvůli střelbě na Třebíčsku zadržena. Muži skončili v policejní cele | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.