Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Našel ztracenou peněženku a okamžitě začal utrácet. Identifikuje veřejnost podezřelého?

Našel ztracenou peněženku a platební kartou, kterou v ní našel, okamžitě zaplatil za zboží v obchodě. Policii je však pachatel stále neznámý, obrací se proto na veřejnost s žádostí o spolupráci při identifikaci muže, který by k případu měl mít co říct.

O peněženku přišel její majitel v první polovině listopadu v Jihlavě. Před jedenáctou hodinou večer mu v lokalitě ulice Matky Boží vypadla z kapsy, čehož si nevšiml. Když druhý den zjistili, že peněženku nemá, zkontroloval účet a odhalil zneužití karty.

Karta byla totiž ještě večer neoprávněně opakovaně použita při placení za zboží v prodejně a pachatel tak způsobil škodu za necelých 500 korun. Majitel karty provedl okamžitě její blokaci a případ oznámil policii.

Dosud neznámý pachatel je podezřelý ze spáchání přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku. V současné době se policisté obracejí na veřejnost s žádostí o spolupráci při zjišťování totožnosti muže, který je zachycen na fotografii.

Kriminalisté žádají muže na fotografii nebo občany, kteří ho znají nebo mají informaci o tom, kde se v současné době nachází či pohybuje, aby se přihlásili na tísňové lince 158. Policisté uvítají také jakékoli další informace směřující k objasnění případu.

Ohodnoť článek

Foto Policie ČR | Zdroj Policie ČR

Štítky Jihlava, pátrání, peněženka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Našel ztracenou peněženku a okamžitě začal utrácet. Identifikuje veřejnost podezřelého? | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.