Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Dva opilci skončili na jihlavské záchytce. Žena s 2,5 promile napadla svého partnera

Se dvěma opilými lidmi se museli během uplynulého víkendu potýkat policisté ve Žďáru nad Sázavou. Oba shodně nadýchali kolem 2,5 promile alkoholu a udělali si výlet na jihlavskou záchytku.

V sobotu 30. listopadu byli policisté ve Žďáru nad Sázavou po jedenácté hodině večer přivoláni na ulici Švermova, kde se v bytovém domě nacházel muž, který rušil noční klid.

„Policisté zjistili, že se jedná o jednatřicetiletého opilého cizince, který pokřikoval na ulici i v přítomnosti hlídky. Policisté mu při dechové zkoušce naměřili hodnotu 2,46 promile alkoholu. Opilého muže zajistili a odvezli ho na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Je podezřelý ze spáchání přestupku proti veřejnému pořádku, který policisté dále šetří,“ doplnila Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Další výjezd měli žďárští policisté v neděli 1. prosince po jedné hodině v noci, a to kvůli fyzickému napadení. To měla na svědomí osmadvacetiletá žena. „V bytě na svého partnera opakovaně útočila slovně i fyzicky a způsobila mu i drobné zranění. U osmadvacetileté ženy přivolaní policisté naměřili při dechové zkoušce hodnotu 2,54 promile alkoholu,“ sdělila k další události ze Žďáru Kroutilová.

Přivolaná hlídka opilou ženu zajistila a převezla k vystřízlivění na jihlavskou záchytku. Osmadvacetiletá žena je podezřelá ze spáchání přestupku proti občanskému soužití.

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky alkohol, záchytka, promile, policie, Žďár nad Sázavou, Švermov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dva opilci skončili na jihlavské záchytce. Žena s 2,5 promile napadla svého partnera | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.