Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Na parkovišti u obchodu řádila opilá žena. Kopala do nárazníku zaparkovaného auta

Havlíčkobrodští policisté měli v pondělí 25. listopadu výjezd do Bělohradské ulice. Tam totiž na parkovišti jednoho z tamních obchodních domů čtyřiatřicetiletá žena kopala do zadního nárazníku zaparkovaného osobního auta.

Vše se odehrálo okolo 18. hodiny.

Když policie přijela, tak jim žena odmítla prokázat svou totožnost. Z tohoto důvodu ji předvedli na obvodní oddělení ke zjištění totožnosti, kde z dostupných policejních evidencí zjistili, že se jedná o čtyřiatřicetiletou ženu, která navíc jevila známky opilosti.

„Proto s ní policisté provedli zkoušku na zjištění přítomnosti alkoholu v dechu, která byla pozitivní a vykazovala hodnotu 2,42 promile. Jelikož žena neskýtala záruky, že ve svém protiprávním jednání nebude pokračovat, tak ji policisté zajistili a převezli na protialkoholní záchytnou stanici k vystřízlivění. Následně celý případ zadokumentovali jako přestupek proti veřejnému pořádku, za který ženě ve správním řízení hrozí několikatisícová pokuta. Škoda na automobilu nevznikla,“ doplnil David Linhart, mluvčí policistů.

Ohodnoť článek

Foto Drbna

Štítky alkohol, výtržnictví, nárazník, promile, policie, ŠKODA AUTO a.s.

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Na parkovišti u obchodu řádila opilá žena. Kopala do nárazníku zaparkovaného auta | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.