Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Mladá žena šla běhat. Dostihl ji opilec, který se před ní vysvlékl a začal ji obtěžovat

Hodně nepříjemné chvíle zažila mladá žena, když šla na okrajové části Třebíče v sobotu 23. listopadu brzy ráno běhat. U rybníku Zámiš ji doběhl opilý muž, který ji začal obtěžovat.

Žena na jednatřicetiletého muže nereagovala a vyhýbala se mu. „Muž se naopak snažil dostat se do její blízkosti, poté se obnažil a začal na ni gestikulovat. Vyděšená žena přivolala pomoc a vyhledala bezpečné místo na čerpací stanici, podezřelý muž ji stále následoval. Na útěk se dal až při příjezdu policejní hlídky, policisté muže rychle dostihli a zadrželi,“ popisuje Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Jak se ukázalo, muž byl pod vlivem alkoholu, policisté mu při dechové zkoušce naměřili hodnotu 1,75 promile alkoholu. K fyzickému kontaktu mezi ženou a podezřelým mužem nedošlo.

„Policisté ho odvezli na oddělení policie, kde byl umístěn do cely. Následně mu na základě shromážděných důkazů sdělili podezření ze spáchání trestného činu. Případ policisté řeší ve zkráceném přípravném řízení,“ doplnila mluvčí Kroutilová.

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Drbna

Štítky obtěžování, běh, alkohol, policie, Třebíč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladá žena šla běhat. Dostihl ji opilec, který se před ní vysvlékl a začal ji obtěžovat | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.