Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Žena řídila opilá a bourala. V další jízdě ji nezastavila ani poškozená pneumatika

Pod vlivem alkoholu se nebála řídit pětašedesátiletá žena, která v pátek 22.listopadu bourala. K nehodě do Žďáru nad Sázavou museli vyjíždět také policisté. Ti u ženy provedli test na alkohol.

Pětašedesátiletá řidička s osobním autem Renault Kangoo ve večerních hodinách projížděla po místní komunikaci po ulici 1. máje ve Žďáru nad Sázavou ve směru jízdy od křižovatky místních komunikací ulic Strojírenská – Revoluční - Kopečná ke křižovatce místních komunikací ulic Veselská -1. máje- Husova.

„Při jízdě v mírné levotočivé zatáčce, v prostoru křižovatky s místní komunikací ulice U Jezu, najela s vozidlem vpravo na dlážděný chodník a narazila levou přední částí vozidla do stromu, čímž došlo k defektu levé přední pneumatiky vozidla. Řidička poté dále pokračovala v jízdě vpravo přes travnatý ostrůvek, dlážděný chodník a cyklostezku, odkud následně sjela s vozidlem z klesajícího travnatého svahu, ve kterém zůstala s vozidlem stát.  Na místo události byla vyslána nejbližší policejní hlídka,“ popisuje incident Dana Čírtková, mluvčí policistů.

U řidičky provedli policisté dechovou zkoušku, jejíž výsledek byl pozitivní -  1,85 promile alkoholu v dechu. Pozitivní výsledek měla také opakovaná dechová zkouška, která vykázala 1,67 promile alkoholu v dechu.

„Následně se řidička podrobila lékařskému vyšetření, které bylo spojené s odběrem krve. Při dopravní nehodě nedošlo ke zranění osob. Při dopravní nehodě vznikla hmotná škoda v celkové výši 30 tisíc korun. Ve věci byly zahájeny úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky,“ uzavírá mluvčí Čírtková.

Ohodnoť článek

Foto flickr.com

Štítky alkohol, nehoda, policie, Žďár nad Sázavou, Renault Kangoo

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Žena řídila opilá a bourala. V další jízdě ji nezastavila ani poškozená pneumatika | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.