Počasí dnes8 °C, zítra13 °C
Úterý 19. března 2024  |  Svátek má Josef
Bez reklam

VIDEO: Loupež na třebíčské benzince. Ozbrojený zloděj z obsluhy vylákal několik tisíc

Dnes v noci došlo v Třebíči k přepadení benzinky. Případem se nyní zabývají policisté a uvítali by pomoc veřejnosti.

„Ke spáchání loupeže došlo dnes, v pátek 15. listopadu. Před třetí hodinou ráno přišel na čerpací stanici na ulici Velkomeziříčská pachatel a se zbraní v ruce požadoval po obsluze vydání finanční hotovosti. S částkou několik tisíc korun poté z místa utekl. Ke zranění osob nedošlo,“ uvedla k loupeži Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Ihned po oznámení na tísňové lince se na místo vydaly policejní hlídky. Začaly ihned pátrat po pachateli. „Provedli ohledání místa činu, důkladné šetření a zajistili stopy. Dále zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání zvlášť závažného zločinu loupeže. Po pachateli kriminalisté intenzivně pátrají,“ pokračuje mluvčí policistů.

Obracejí se zároveň na veřejnost s žádostí o spolupráci při objasňování tohoto závažného trestného činu. Žádají občany, kteří pachatele na kamerovém záznamu poznají nebo by mohli poskytnout informace k jeho vypátrání, aby se obrátili na tísňovou linku 158.

„Uvítáme také jakékoli jiné informace směřující k objasnění případu. Za spáchaný zvlášť závažný zločin loupeže hrozí pachateli trest odnětí svobody až na deset let,“ uzavřela s poslední informací Kroutilová.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Policie ČR

Štítky Třebíč

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

VIDEO: Loupež na třebíčské benzince. Ozbrojený zloděj z obsluhy vylákal několik tisíc | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.