Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Muž a žena v Jihlavě usedli za volant bez řidičáku. K tomu měli pozitivní test na amfetamin

Hned se dvěma hříšníky za volantem se museli v úterý 5. listopadu potýkat policisté v Jihlavě. Oba dva – muž a žena – měli pozitivní test na amfetamin a během silniční kontroly policistům nepředložili řidičský průkaz.

Jednadvacetiletá řidička Fordu Fiesta jela se svým autem Ford Fiesta po Fritzové ulici ve směru od ulice Havlíčkova. Automobil policisté zastavili a provedli kontrolu. Žena nepředložila řidičský průkaz, dechová zkouška u ní byla negativní. Test na zjištění ovlivnění návykovou látkou byl u řidičky pozitivní na amfetamin. Policisté ženě zakázali pokračovat v další jízdě a podrobila se lékařskému vyšetření. Řidička je podezřelá ze spáchání dvou přestupků na úseku dopravy, které policisté šetří,“ doplnila k první silniční kontrole Jana Kroutilová, mluvčí policistů.

Dalším řidičem, který v krajském městě porušil dopravní předpisy, je dvaatřicetiletý muž z Jihlavska. Včera před třetí hodinou odpoledne se svým autem Seat Ibiza v Jihlavě na ulici Jiráskova vjel do prostoru, kam je to dopravním značením zakázáno. Automobil zastavili strážníci a provedli kontrolu.

„Řidič nepředložil řidičský průkaz. Na místo byli přivoláni policisté, kteří zjistili, že řidičský průkaz muž v současné době nevlastní. Dále provedli u řidiče test na zjištění přítomnosti návykových látek s pozitivním výsledkem na amfetamin. V další jízdě muž již nesměl pokračovat. Řidič je podezřelý ze spáchání dopravních přestupků, které policisté šetří,“ informuje dále Kroutilová.

Foto Jan Luxík

Štítky policie, amfetamin, test, řidičský průkaz, kontrola, Jihlava, Ford Fiesta, okres Jihlava, SEAT Ibiza

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Muž a žena v Jihlavě usedli za volant bez řidičáku. K tomu měli pozitivní test na amfetamin | Krimi | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.