Počasí dnes12 °C, zítra15 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

SOUTĚŽ: Vyhrajte lístky do Rodinného parku Robinson, hojně navštěvovaného zábavního centra

Rodinný park Robinson se rychle vypracoval mezi nejnavštěvovanější volnočasová zařízení v Kraji Vysočina. Svým návštěvníkům nabízí širokou paletu možností, jak se zabavit. Nyní mají čtenáři Jihlavské Drbny možnost vysoutěžit si lístky do Robinsona v červencové soutěži.

Rodinný park Robinson je největší indoorový zábavní park v Kraji Vysočina. Na ploše 2500 m2 se nacházejí desítky originálních dětských atrakcí. A nejen to. Robinson nabízí zábavu pro každého od 0 do 99 let. V loňském roce přišlo do parku téměř 100 tisíc návštěvníků. 

Zatímco děti budou řádit v herně, vy si můžete v klidu povídat u kávy, surfovat na internetu anebo číst noviny. Součástí parku je totiž restaurace a komfortní zázemí pro dospělé. A když budete mít chuť, můžete si zařádit s dětmi, neboť všechny atrakce umožňují přístup dospělým.

V Robinsonu můžete uspořádat také narozeninovou oslavu pro své ratolesti. Navštívit můžete i některou z našich akcí, např. Karneval s piráty, předpremiéry v jihlavském kině Cinestar či pravidelné čtvrtky pro maminky s dětmi.

Pokud i Vaše dítě má chuť a náladu zaskotačit si v Robinsonu, můžete mu koupit vstupenku, nebo ji vyhrát v soutěži s Jihlavskou Drbnou. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a doufat, že z osudí vylosujeme právě vás. Soutěž trvá do soboty 15. července do 20 hodin. Každý ze čtyř výherců obdrží jednu vstupenku svoji ratolest zdarma.

SOUTĚŽ UKONČENA: Výherci budou kontaktováni e-mailem a SMS. 
 

Foto www.kam-na.cz | Zdroj Rodinný park Robinson

Štítky soutěž, Drbna.cz, Kraj Vysočina, Cinestar

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Vyhrajte lístky do Rodinného parku Robinson, hojně navštěvovaného zábavního centra | Soutěže | Drbna | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.