Počasí dnes15 °C, zítra18 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

SOUTĚŽ: V úterý se v Dělnickém domě koná ojedinělý koncert Perly operety. Je libo vyhrát vstupenky?

V úterý 11. dubna budou v Dělnickém domě ke slyšení nejznámější operetní písně v podání zpěváků přední operetní a muzikálové scény. Koncert Perly operety pořádá a organizuje agentura HeavyProduction, zazpívají zde sólisté Hudebního divadla Karlín, včetně jihlavské rodačky Lucie Juránkové.

Na koncertu Perly operety vystoupí na něm jihlavská rodačka sopranistka Lucie Juránková a Martin Slavík. Oba umělci mají bohaté zkušenosti i z domácích a mezinárodních muzikálových, operních a muzikálových scén. Na klavír je doprovodí Lenka Navrátilová. 

Oba dva zpěváci excelují v Karlínském divadle, a tak jihlavský posluchač má ojedinělou možnost obdivovat se jejich umění přímo v Jihlavě.

V programu galakoncertu se skví ověřené a celosvětově oblíbené melodie. Hosté uslyší mimo jiné úryvky z operet mistrů Johanna Strausse ml., Franze Lehára nebo Oskara Nedbala.  

Lístky k dostání v předprodeji v knihkupectví Jitka v Jihlavě. Vstupné v předprodeji je 200,- Kč, na místě 250,- Kč. Koncert v Dělnickém domě začíná v 19 hodin.


HeavyProduction je umělecko-produkční agentura, realizující koncerty a eventy v oblasti vážné hudby a opery. Vedle realizace koncertů, pořádáme doprovodné programy k firemním akcím, seminářům, konferencím. Nedílnou součástí HeavyProduction je management umělců – zastupuje sólisty – realizuje koncerty a eventy.

Pokud i máte chuť se zaposlouchat do slavných operetních melodií, můžete si koupit lístek, nebo jej vyhrát v soutěži s Jihlavskou Drbnou. Stačí správně odpovědět na soutěžní otázku a doufat, že z osudí vylosujeme právě vás. Soutěž trvá do pátku 7. dubna do 20 hodin. Každý ze tří výherců obdrží jednu vstupenku.

SOUTĚŽ UKONČENA: Výherci budou kontaktováni e-mailem. 

Foto HeavyProduction

Štítky koncert, dům, soutěž, vstupenka, Hudební divadlo Karlín, Lucie, Martin Slavík, Johann Strauss mladší, Franz Lehár, Jihlava, Oskar Nedbal, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: V úterý se v Dělnickém domě koná ojedinělý koncert Perly operety. Je libo vyhrát vstupenky? | Soutěže | Drbna | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.