Počasí dnes8 °C, zítra12 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

V Jihlavě se otevřela ambulance cestovní medicíny. Poradí s očkováním a co sbalit do lékárničky

Čeká vás dovolená či pracovní cesta v nějaké exotické destinaci? Pak můžete využít služby nové ambulance cestovní medicíny, která je ode dneška v provozu. Nachází se v jihlavské nemocnici, v přízemí infekčního oddělení v novém pavilonu urgentní a intenzivní péče.

Lékaři působící v nové ambulanci doporučí a zajistí vhodné očkování a předpis antimalarik. „Vystavíme mezinárodní očkovací průkaz, poradíme s cestovní lékárničkou, i jak na prevenci cestovatelského průjmu. Předepíšeme rezervní antibiotika a samozřejmě, že s pacienty vyřešíme i případné problémy po návratu domů,“ popisuje primářka infekčního oddělení Romana Kumštarová.

V nové ambulanci najdou zázemí také všichni, kteří chtějí naočkovat proti chřipce, černému kašli, klíšťové encefalitidě a dalším běžným onemocněním.

„Ambulance cestovní medicíny bude v provozu od 1. prosince každý čtvrtek v čase od 10 do15 hodin v přízemí infekčního oddělení v novém pavilonu urgentní a intenzivní péče, v ambulantní části. Objednává se telefonicky na čísle 567 157 352 v pracovní dny a čase 8:00-14:30,“ doplnila důležité kontakty Monika Zachrlová, mluvčí jihlavské nemocnice.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto Nemocnice Jihlava | Zdroj Nemocnice Jihlava

Štítky exotický, cestování, dovolená, očkování, pomoc, rada, ambulance, medicína, nemocnice, Jihlava

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

V Jihlavě se otevřela ambulance cestovní medicíny. Poradí s očkováním a co sbalit do lékárničky | Zdraví | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.