Počasí dnes4 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Česká pošta příští víkend uzavře své pobočky. Omezení se týká také Jihlavy

Klienti České pošty musí počítat s tím, že pobočky, které fungují i o víkendu, budou od pátku 17. června od 19:00 do pondělí 20. června do 7:00 uzavřené. Důvodem je provozní údržba datových center.

„V pondělí po 7. hodině tedy budou pobočky a pošty Partner už otevřené podle standardních hodin pro veřejnost. Balíkovny Partner budou také poskytovat služby spojené s Českou poštou," uvedl ve zprávě pro novináře mluvčí České pošty Matyáš Vitík. 

Uvedená odstávka se bude týkat jak poboček České pošty, tak Balíkoven Partner. Ty nebudou v době odstávky poskytovat výdej zásilek a nebudou je ani přijímat. „Zároveň v termínu plánované odstávky nebudou dostupné ani webové stránky spravované Českou poštou a všechny mobilní aplikace, např. Sledování zásilek, Informace o poštách, PodaniOnline apod," přidává Vitík další důležité informace pro klienty České pošty.

Během příštího víkendu, kdy bude probíhat údržba, nebude možné ani kontaktovat call centrum České pošty. Systém datových schránek bude během odstávky v provozu.

Omezení v Jihlavě 

V krajské Jihlavě funguje o víkendu pouze centrální pobočka na Masarykově náměstí. Ostatní pobočky, tedy na ulici Březinova, Havlíčkova, S.K. Neumanna a Erbenova, jsou otevřené pouze ve všední dny, proto se jich výše uvedené omezení provozu netýká. 

Ohodnoť článek

Foto Magistrát města Jihlavy

Štítky pošta, omezení, uzavření, pobočka, odstávka, Česká pošta, Jihlava, Stanislav Kostka Neumann

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Česká pošta příští víkend uzavře své pobočky. Omezení se týká také Jihlavy | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.