Počasí dnes9 °C, zítra8 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Fotbal na Bedřichově oslaví 100 let, gratulovat přijede Poborský i Šmicer

Fotbalisté Bedřichova slaví 100 let. K narozeninám přijedou gratulovat české fotbalové osobnosti jako Karel Poborský, Vladimír Šmicer nebo herci z televizního seriálu Okresní přebor. Celodenní oslava se uskuteční v sobotu 18. června přímo na stadionu v Sokolovské ulici.

Fotbalisté Bedřichova oslaví stoleté klubové výročí ve velkém stylu. Gratulovat do Jihlavy totiž přijedou vzácní hosté. Účast už přislíbil vicemistr Evropy Karel Poborský, vítěz Ligy mistrů Vladimír Šmicer, dorazí také herci ze seriálu Okresní přebor.

„Oslavy takového výročí jsou pro nás velikým závazkem. Chceme, aby si narozeninový den na stadionu užil opravdu každý, kdo na stadion dorazí,“ říká předseda bedřichovských fotbalistů Marek Zamazal.

Oficiální program začne v 9 hodin. Sportovní část bude obsahovat zápasy všech mládežnických kategorií, ale dojde i na souboj A-týmu mužů v exhibici proti hokejové Dukle. Hlavním sportovním bodem programu bude dopolední duel bedřichovských legend proti týmu osobností pod vedením kapitána a legendy pražské Sparty Horsta Siegla.

Před zápasem přímo na hrací ploše dojde ke křtu vůbec první oficiální publikace "My jsme Bedr" mapující celou stoletou klubovou historii. Dojde také k vyhlášení ankety o bedřichovskou jedenáctku století, pro kterou hlasovala bedřichovská veřejnost na stránkách www.myjsmebedr.cz.

Každý z návštěvníků bude moci vyhrát v tombole atraktivní ceny. Tombola má charitaticní podtext. Celý její výtěžek totiž poputuje na konto vážně nemocné ani ne roční holčičky Elenky Schönbergerové z Třebíčska, která trpí od narození spinální svalovou atrofií nejtěžšího typu. Většinu léčby včetně rehabilitací neproplácí žádná pojišťovna.

Rodiče Elenky Dita s Jakubem jsou proto vděční za každou pomoc. „Když mi z klubu zavolali, že by nám v rámci oslav stoletého výročí chtěli takhle pomoci, málem jsem se rozbrečela štěstím. Opravdu si toho moc vážíme a dává nám to neskutečné množství energie,“ říká za celou rodinku maminka Dita. „Chceme jasně vyslat i vzkaz všem do společnosti, že není důležité mít nové kopačky, nebo značkové oblečení. Když totiž není zdraví, není nic,“ dodává předseda klubu Marek Zamazal.

Po celý den bude připravený na stadionu bohatý doprovodný program. K dispozici bude občerstvení, nákup suvenýrů s klubovou tématikou. Velkolepou oslavu výročí zakončí večerní venkovní taneční zábava přímo na hrací ploše. 

Vstupenky na akci jsou k zakoupení v probíhajícím předprodeji nebo v den konání akce přímo na místě.

Ohodnoť článek

Štítky Sokol Bedřichov, fotbal, oslavy, výročí, Bedřichov, Karel Poborský, Vladimír Šmicer, fotbalista, Okresní přebor, slavnost, Liga mistrů UEFA, FC Vysočina Jihlava, Evropa, FK Dukla Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Fotbal na Bedřichově oslaví 100 let, gratulovat přijede Poborský i Šmicer | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.