Počasí dnes6 °C, zítra5 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Do práce na kole v Jihlavě již podesáté. Registrace do květnové výzvy startují právě teď

Již podesáté bude v Jihlavě probíhat kampaň Do práce na kole, jejímž cílem je rozhýbat svůj pracovní kolektiv, udělat si ve firmě zdravý a zábavný teambuilding a současně zviditelnit zájem o zdravou a ekologickou dopravu po městě.

„Letos si po covidem vynucené přestávce určitě vynahradíme akce zdarma "na triko" pro účastníky. V červnu je pak v plánu již tradiční závěrečné vyhlášení spojené s losováním a předáváním cen. Hlavní cenou v kategorii pravidelnost jednotlivců bude tentokrát vymazlená koloběžka Yedoo v hodnotě cca 13 tis. Kč, účastníci se ale můžou těšit i na další ceny v týmových i individuálních kategoriích. Neotálejte tedy s registrací, startovné se postupně navyšuje a dřívější registrace znamená, že také dříve obdržíte tričko s opět originálním motivem, který tentokrát navrhla mladá osobitá výtvarnice Eliška Podzimková,“ uvedl za pořádající spolek Jiří Holoubek.

V Jihlavě bude kampaň a soutěž probíhat již podesáté. Lokální organizaci se věnuje opět spolek Sliby-chyby, mimo jiné organizátor tradičního vytrvalostního závodu Jihlavská 24MTB, Jihlavského půlmaratonu nebo Běhu pro světlušku.

Do celorepublikové akce pražského spolku AutoMat se v loňském roce se zapojilo 22 tisíc účastníků. V Jihlavě to bylo 540 lidí a stala se tak nejúspěšnějším krajským účastnickým městem v přepočtu na počet obyvatel. Zkuste tedy opět rozhýbat svůj pracovní kolektiv, udělat si ve firmě zdravý a zábavný teambuilding a současně zviditelnit zájem o zdravou a ekologickou dopravu po městě. 

Hlavním partnerem Do práce na kole v Jihlavě je již tradičně statutární město Jihlava, které se dlouhodobě věnuje rozvoji infrastruktury pro cyklisty a záštitu nad akcí převzal radní pro dopravu Ing. Jaroslav Vymazal. Akce je realizována ve spolupráci se Zdravým městem Jihlava.

Vše o květnové výzvě a registrace na www.dopracenakole.cz.

Ohodnoť článek

Foto Do práce na kole | Zdroj Magistrát města Jihlavy

Štítky Do práce na kole, kampaň, Jihlava, zdraví, udržitelnost, doprava, Eliška Podzimková, Jaroslav Vymazal, Auto*Mat

Do práce na kole v Jihlavě již podesáté. Registrace do květnové výzvy startují právě teď | Společnost | Zprávy | Jihlavská Drbna - zprávy z Jihlavy a Vysočiny

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.